Kamini i kaminske peći, top 5 razloga za njihovu popularnost

kamini peći

U hladnim, vjetrovitim i kratkim zimskim danima kaminske peći i kamini učinit će naš boravak u domu toplijim, ugodnijim i romantičnijim. Što je bolje od pogleda na bogatu iskričavost plamena što pucketa dok ste ugodno zavaljeni u udobni naslonjač sa dobrom knjigom u jednoj, a šalicom toplog napitka u drugoj ruci. Ako ste u potrazi za načinima stvaranja idealnih uvjeta u hladnim zimskim danima i još dužim noćima na pravom ste mjestu jer naša bogata ponuda kamina i kaminskih peći nudi vam upravo to.

Kamini ili kaminske peći – što izabrati?

Što god izabrali, bitno je da odgovaraju namjeni i stilu života. Samo postavljanje ovisi o funkciji koju će ispunjavati. Za sve kaminske peći dovoljno je spajanje na dovod zraka – najčešće dimnjak, a birate je prema obujmu prostora koji želite zagrijati. U našoj bogatoj ponudi kaminskih peći zasigurno ćete pronaći onu koja će se snagom i dizajnom savršeno uklopiti u viziju doma kakav želite.

kaminske peći adastra
Kaminska peć Adastra – dolazi u rasponu snage od 9,5 kW, 10,5kW, 11 i 12,5kW

Trajnožareće kaminske peći

Trajnožareće peći odlično su rješenje za dom u kojem ste odsutni po nekoliko sati, jer za to vrijeme dok ste vi odsutni one zbog povezanosti s automatskim regulatorom polagano sagorijevaju gorivo bez potrebe za dodavanjem istog. Upravo zbog automatskog regulatora predstavljaju jedan od čišćih i ekonomičnijih načina grijanja doma.

kaminske peći cumulus
Trajnožareća kaminska peć Cumulus V4 nominalne snage 7 kW

Kaminske peći za centralno grijanje

Kaminske peći za centralno grijanje odličan su način zagrijavanja većih prostora i više prostorija odjednom jer se cijeli sustav cijevi i grijaćih tijela spaja na peć koju ste odabrali. Savršen su spoj ljepote i ekonomičnosti – dok vaša osjetila uživaju u senzornim podražajima koje vatra i njeno pucketanje stvaraju, čitav se dom grije iz centralnog mjesta u vašem domu.

kaminske peći Eos
Peć za centralno grijanje Eos XL V3S Aqua14,2 kw

Ugradbeni kamini

Želite li tradicionalniji pristup zagrijavanja doma kojim ćete ujedno dobiti i centralno mjesto koje će privlačiti poglede i hladne nožice da priđu bliže, ugradbeni kamin je pravi i jedini izbor.

Svi znamo kako u hladnim zimskim mjesecima toplina doma predstavlja najsigurnije utočište, a najbolji doživljaj posebice za vrijeme blagdana, tvori pogled na zaigrane plamenove u toplim tonovima žute i narančaste boje koji donose dodatan šarm druženju s najbližima. Dodajte šalicu najdražeg toplog napitka i uživajte u toplini svog doma uz našu vrhunsku ponudu peći i kamina.

To top