Kreirajte oazu zelenila u svom domu s preko 70 vrsta sadnica

Sadnica

Dok se priroda budi i najavljuje dolazak toplijih dana, idealno je vrijeme da razmislite o obogaćivanju vašeg vrta ili balkona. U našem web shopu vas čeka preko 70 vrsta sadnica, i to: voćnih, listopadnih i zimzelenih te ukrasne trave koje će vašem prostoru dodati boje i mirise, a neke čak i (jestive) plodove.

Voćna sadnica daje slasnu raznolikost i posebnu notu vašem domu

S našim raznolikim asortimanom, od patuljastih sorti koje su savršene za manje prostore do stupastih voćaka koje krase vertikalne vrtove, svatko može pronaći nešto za sebe jer će svaka voćna sadnica dati posebnu notu svježine i mirisa vašem domu.

Voćne sadnice - sve sorte
U ponudi koja broj 20-ak vrsta voćnih sadnica, svatko će naći okus za sebe.

Egzotične note donose limequat i kalamondin, dok američke i sibirske borovnice obećavaju obilje zdravlja i okusa. S voćnim sadnicama iz našeg asortimana, vaš vrt postaje živući prostor gdje se svaki plod bere s ljubavlju i predstavlja prirodni dar za vašu obitelj i prijatelje.

Bilo da se odlučite za klasične sorte kao što su jabuke i šljive ili za nešto neobičnije poput pinkberry ružičastih borovnica i kivija, svaka sadnica donosi svoju jedinstvenu priču i priliku za učenje. Osim što uljepšavaju vaš prostor, voćne sadnice pružaju i praktičnu vrijednost, omogućavajući vam da uživate u vlastitom, organski uzgojenom voću, bez brige o pesticidima i kemikalijama.

Iskusite sve nijanse zelene uz zimzelene sadnice

Za one koji žele uživati u zelenilu kroz cijelu godinu, naš asortiman zimzelenih sadnica nudi više sorti borovica, lovor višnje i tuje.

Sadnica
Sve nijanse zelene uz naše zimzelene sadnice.

Ove biljke donose strukturu i boju vašem vrtu čak i u najhladnijim mjesecima, stvarajući živopisan kontrast sa sezonskim biljkama.

Listopadne sadnice: pune boja, oblika i razigranosti

Listopadne sadnice donose dinamičnu promjenu kroz godišnja doba, od svježe proljetne zelene do bogatih jesenskih nijansi. U našoj ponudi pronaći ćete više sorti berberisa, sadnice forzicije koje prve najavljuju proljeće, te više sorti javora, čija se listopadna ljepota mijenja s godišnjim dobima, pružajući vašem vrtu stalno obnavljajuću vizualnu atrakciju.

Svaka listopadna sadnica u našem asortimanu donosi svoju jedinstvenu priču, dodajući vrtu dinamičnost i vizualni interes koji se mijenja iz sezone u sezonu.

Sadnica
Uz listopadne sadnice više nije nikakv problem postići šarenilo u vrtu ili na balkonu.

Kada sadite listopadne sadnice, zapravo stvarate živu sliku koja će svake godine rasti, evoluirati i transformirati se zajedno s vama. Osim estetske vrijednosti, one su i praktičan izbor za vrtlare koji žele privući različite vrste ptica i insekata, stvarajući tako biodiverzitet u svom vrtu. S pravilnom njegom i pozicioniranjem, ove sadnice mogu pružiti i prirodnu hladovinu tijekom ljetnih mjeseci, čineći vaš vanjski prostor ugodnijim za boravak.

Za dozu elegancije i sofisticiranosti ukrasne trave su pun pogodak

Za dodir elegancije i lakoće, ukrasne trave kao što su lavanda i sadnica jorgovana, pružaju nježnu strukturu i boju koja se njiše na povjetarcu. Ove biljke idealne su za stvaranje nježnih prelazaka između različitih dijelova vrta ili kao fino okruženje za odmorišne kutke.

Sadnica
Elegancija, mirnoća i šarenilo – sve to je moguće postići ukrasnim travama.

Vaš san, naša misija – Više kupujte, više štedite

Posjetite GledajOvo web shop i započnite svoju avanturu vrtlarenja s nama. Uz naše posebne akcijske cijene i količinske popuste, kupovinom većih količina sadnica više štedite.

Neka vaš vrt ili balkon ove godine postane simbol obilja, ljepote, i uštede. Bez obzira tražite li voćne sadnice, zimzelene ljepotice, listopadne šampione ili ukrasne trave, nudimo vam sve što je potrebno za transformaciju vašeg vanjskog prostora.

Vaš san o prekrasnom vrtu je na dohvat ruke – prepustite se čaroliji prirode s GledajOvo web shopom, i ne zaboravite, kupovinom većih količina dodatno štedite.


To top