Opći uvjeti korištenja

ZAŠTITA PODATAKA

Svi podaci koji se odnose na Vaš identitet tretirat će se u skladu sa važećim propisima o zaštiti osobnih podataka, uvijek uz maksimalnu zaštitu Vaše privatnosti i anonimnosti. www.GledajOvo.com će vaše osobne podatke čuvati u tajnosti, te ih neće distribuirati, objavljivati, davati trećim stranama na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj osobi bez vaše prethodne suglasnosti.

Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana posebnim zakonom.

UVJETI KUPNJE

Ovi uvjeti prodaje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim stranicama.
Isporučitelj (Prodavatelj) je FSI Grupa d.o.o., Žigrovec, Vladimira Nazora 18., 42214 Sveti Ilija
OIB: 06472773387, MB: 2424614, Poslovni račun: HR: 1223600001102404572, SWIFT: ZABAHR2X (Zagrebačka banka d.d., Zagreb, Trg bana Josipa Jelačića 10), IBAN: HR1223600001102404572, mob: 098/903-0986, e-mail: info@gledajovo.com

Kupac (potrošač) robe je posjetitelj WebShopa koji odabere barem jedan proizvod, ubaci ga u košaricu, plati kreditnom karticom, virmanom (uplatnicom) u banci (pošti ili FINI) ili prilikom pouzeća i pošalje narudžbu Prodavatelju.

Izražene cijene su maloprodajne s PDV-om. Valuta je Euro (€).

REKLAMACIJE I ODGOVORNOST ZA MATERIJALNE NEDOSTKE

Potrošači mogu reklamirati kupljene proizvode trgovcu na adresu sjedišta trgovačkog društva. U slučaju skrivenih nedostataka, koji nisu bili vidljivi prilikom preuzimanja, primjenjuje se odredba Zakona o obveznim odnosima (NN 35/05, 41/08, 125/11,0 78/15). Postojanje skrivenih nedostataka na proizvodu se može utvrđivati putem sudskog vještaka. Sukladno zakonu o obveznim odnosima potrošači mogu reklamirati proizvod 2 godine od kupnje.

Na zaprimljene pisane reklamacije odgovaramo u zakonom propisanom vremenskom roku od 15 dana. Reklamacije je potrebno slati e-mailom na adresu: info@gledajovo.com ili poštom poslati na adresu: FSI Grupa d.o.o. Žigrovec, Vladimira Nazora 18, 42214 Sveti Ilija

NAPOMENA: Usluge www.GledajOvo.com web shopa možete koristiti samo ako ste stariji od 18 godina.

1. Usluga

Na web portalu (internet trgovini) www.GledajOvo.com navedene su karakteristike proizvoda, način uporabe, cijene, posebne akcije i pogodnosti, načini plaćanja i dostave koje vrijede u trenutku zaključene narudžbe. U sve cijene je uključen PDV.

Ukoliko dođe do promjena rokova dostave ili bilo koje druge važne okolnosti potrebne za izvršenje narudžbe, odmah će Vas obavijestiti prodajni agenti web portala www.GledajOvo.com .
Proizvodi će Vam biti dostavljeni u roku od 24 sata do 6 tjedana od potvrđene narudžbe, a o roku dostave za proizvode koje je potrebno dodatno naručiti obavijestit će Vas na vrijeme prodajni agent. Zadržavamo pravo produljenja roka isporuke u slučaju izvanrednih situacije, glede proizvodnje ili transporta robe.

Cijena proizvoda u koju je uključen iznos PDV-a vidljiva je u košarici za kupnju i prije nego zaključite narudžbu. Nakon završetka narudžbe pojavit će Vam se obavijest koja će potvrditi točnost i uspješnost narudžbe ili će upozoriti na nepravilnosti tokom narudžbe.

Ukoliko se pojave nepravilnosti kod narudžbe molimo da nas kontaktirate na: info@gledajovo.com ili na broj 098/903-0986 , te ćete na taj način provjeriti je li narudžba sigurno zaprimljena.

Ukoliko niste sigurni kako izvršiti kupovinu, slobodno nas kontaktirajte na gore navedene podatke, rado ćemo Vam pomoći.
Ukoliko želite vratiti proizvod, to možete učiniti u roku 14 dana od dana primitka proizvoda. Detaljnije informacije o povratu ili zamjeni možete pročitati dolje, pod točkom 4. nazvanom „Povrat proizvoda“.

Uvjeti pod kojima možete vratiti proizvode su navedeni pod točkom 4., ali Vas molimo da nas prije povrata kontaktirate na broj telefona 098/903-0986 kako bismo Vam objasnili postupak vraćanja proizvoda.

2. Isporuka proizvoda

Dostava proizvoda varira ovisno o težini i vrijednosti robe, te se prethodno usmenim, pismenim ili nekim trećim putem obavještava kupca o cijeni dostave, isto se odnosi i na troškove pakiranja i sličnih troškova.

Prilikom narudžbe upisujete adresu na koju želite da odabrani proizvod bude dostavljen. Kako bi dostava bili što brža molimo Vas da obratite pažnju na točnost kod upisivanja podataka.
Ukoliko ste paket naručili preko web portala www.GledajOvo.com, naručeni proizvod plaćate prilikom dostave, virmanom / općom uplatnicom / Internet bankarstvom, preuzimanjem ili kreditnom karticom u trenutku zaključenja narudžbe, ovisno o Vašem izboru prilikom narudžbe.

Ukoliko prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti sve naručene proizvode, isporučit će raspoložive te o tome obavijestiti Kupca e-mailom odnosno telefonom zajedno sa informacijom o dostupnosti i predviđenom roku za isporuku preostalih proizvoda. Ukoliko proizvode nije moguće naknadno isporučiti, za neisporučene proizvode kupoprodajni ugovor se automatski raskida.
Prodavatelj odgovara za materijalne nedostatke stvari sukladno pozitivnim propisima posebice Zakonu o obveznim odnosima Republike Hrvatske.

3. Uvjeti plaćanja

Proizvode možete platiti pouzećem, općom uplatnicom, kreditnom ili debitnom karticom.
Cijena proizvoda u koju je uključen iznos PDV-a vidljiva je u košarici za kupnju i prije nego zaključite narudžbu.
Načini plaćanja:

3.1. Plaćanje pouzećem (plaćanje po primitku pošiljke)

Ova opcija plaćanja (pouzećem) Vam omogućuje da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini i to dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.

3.2. Općom uplatnicom ili Internet bankarstvom

Ukoliko ste odabrali ovaj način plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu tada možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem banke, pošte, Fine ili sl.
Po zaprimljenoj uplati (nakon što uplata bude nama vidljiva), poslat ćemo vam naručene proizvode.

4. Povrat proizvoda

Ukoliko niste zadovoljni naručenim proizvodom, imate ga pravo vratiti uz predočenje računa i jamstvenog lista. Povrat novca u visini vrijednosti proizvoda izvršit ćemo Vam u roku 30 dana od dana primitka proizvoda. Rokovi unutar kojih kupac može vratiti proizvod i dobiti povrat novca možete detaljnije pročitati u točkama 9., 10. i 11.

Postupak vraćanja proizvoda:

Proizvodi koje vraćate jer ste pri preuzimanju zaključili da ne zadovoljavaju Vaša očekivanja moraju, pri povratu, biti potpuno neoštećeni, bez prljavštine, u nepromijenjenoj količini, te u originalnoj ambalaži.

U slučaju povrata proizvoda ili slanja na servis zbog nekog nedostatka, proizvod mora biti čist i uz njega priložen opisan nedostatak, odnosno razlog vraćanja ili reklamiranja. Kupac je dužan obratiti nam se pismenim putem na email info@gledajovo.com .

Postotak umanjenja iznosa povrata obzirom na stanje originalne ambalaže/dodataka* uz proizvod vraćenog proizvoda:

* dodatcima uz proizvod smatraju se: uputstva za korištenje (pisana ili na mediju), razni dodaci, vijci i sav ostali pribor koji dolazi uz proizvod
NAPOMENA: postotci umanjenja, ovisno o situaciji mogu biti kumulativni prema sljedećim postocima:
Neoštećena i kompletna ambalaža (0%)
Oštećena ambalaža (5 %)
Nedostaje ambalaža (10%)
Nedostaje bundle/oprema (20%)

5. Jamstvo

Proizvodi za koje dajemo jamstvo je u skladu sa zakonom i jamstvom određenim od strane proizvođača. Proizvod ima jamstveni list na kojem je označena dužina jamstvenog roka i uvjeti pod kojima se jamstvo priznaje. Jamstveni list se dostavlja s računom i uputama za uporabu.

Kupac je dužan čuvati jamstveni list i račun. Jamstveni rokovi počinju teći od dana izvršavanja plaćanja narudžbe. Datum preuzimanja pošiljke je datum otpreme naveden na računu.

Oštećenja i promjene na proizvodima koje su posljedica nepravilnog korištenja i nepostupanja u skladu s uputama za uporabu i uvjetima iz jamstvenog lista nisu pokrivena jamstvom.
Na zaprimljene pisane reklamacije odgovaramo u zakonom propisanom vremenskom roku od 15 dana. Reklamacije je potrebno slati e-mailom na adresu: info@gledajovo.com ili poštom poslati na adresu: FSI Grupa d.o.o., Žigrovec, Vladimira Nazora 18, 42214 Sveti Ilija

6. Servis ili zamjena proizvoda

Ako dođe do kvara proizvoda ili ga želite zamijenili za drugi, obavezno je prije kontaktirati ovlašteni servis, a nakon toga prema dogovoru proizvod poslati poštom na odjel reklamacija na adresu: FSI Grupa d.o.o., Žigrovec, Vladimira Nazora 18, 42214 Sveti Ilija ili ga možete osobno odnijeti na navedenu adresu. Ukoliko proizvod šaljete poštom, poslat ćete ga na svoj trošak. Nakon servisa ili zamjene, popravljeni ili novi proizvod poslat ćemo na Vašu kućnu adresu, na ovlaštenog servisera.
Važna napomena: Ako želite reklamirati, zamijeniti ili vratiti proizvod, uz njega obavezno morate imati račun.

7 . Način podnošenja prigovora potrošača

Sukladno čl. 10 st. 2 Zakona o zaštiti potrošača (Nar. Nov., br. 79/07., 125/07. – isp., 79/09 i 89/09. isp.) obavještavamo potrošače da prigovor na kvalitetu naših usluga mogu dostaviti u pisanom obliku osobno u poslovnom prostoru na adresu: FSI Grupa d.o.o., Žigrovec, Vladimira Nazora 18, 42214 Sveti Ilijaili na e-mail info@gledajovo.com (te ćemo Vam bez odgađanja pisanim putem potvrditi primitak prigovora)

Odgovor na prigovor dat ćemo Vam u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora.
Na prigovoru obavezno navesti ime i prezime, te adresu ili email za dostavu odgovora.

8. Sklapanje ugovora o kupoprodaji

8.1. FSI Grupa d.o.o. putem www.GledajOvo.com internet stranice, kao prodavatelj i korisnik kao kupac sklapaju ugovor o kupoprodaji sredstvima daljinske komunikacije (putem emaila, putem obrazca za narudžbu, telefona s ljudskim posredovanjem i bez njega). 8.2. Predmet i komercijalna svrha ugovora o kupoprodaji je narudžba tj. kupnja odabranog proizvoda putem www.GledajOvo.com internet prodaje uz plaćanje cijene toga proizvoda (dalje: Ugovor).

8.3. Ponudu tvrtke FSI Grupa d.o.o. za sklapanje Ugovora predstavljaju ovi Uvjeti i pojedini uvjeti prodaje naznačeni uz podatke o određenom proizvodu, koju ponudu korisnik kao kupac, zaključivanjem narudžbe ili na drugi način utvrđen Uvjetima prihvaća, a kojim prihvatom korisnika je sklopljen Ugovor između tvrtke FSI Grupa d.o.o. i korisnika.

8.4. Ugovor stupa na snagu i obvezuje ugovorne strane od trenutka prihvata ponude tvrtke FSI Grupa d.o.o. od strane korisnika na jedan od slijedećih načina:
– odabirom plaćanja i zaključenjem narudžbe korisnika
– odabirom plaćanja i zaključenjem narudžbe putem telefonske linije

8.5. U razumnom roku nakon sklapanja Ugovora, a najkasnije u trenutku isporuke proizvoda korisniku će biti dostavljena potvrda o sklopljenom Ugovoru, odnosno predugovorna obavijest iz članka 57. stavka 1. Zakona o zaštiti potrošača (Narodne novine br. 41/14.), ovi Uvjeti te obavijest o pravu korisnika na jednostrani raskid Ugovora s obrascem o jednostranom raskidu Ugovora.

9. Pravo na jednostrani raskid ugovora

Korisnik ima pravo, ne navodeći razloge, jednostrano raskinuti Ugovor (narudžbu) u roku od 14 dana, a koji teče:
od dana kada je korisniku ili trećoj osobi koju je korisnik odredio, a koja nije prijevoznik, proizvod koji je predmet Ugovora predan u posjed, odnosno u slučaju sklapanja Ugovora o usluzi, od dana sklapanja Ugovora.

Link za preuzimanje obrasca o jednostranom raskidu Ugovora

10. Način korištenja prava na jednostrani raskid ugovora

10.1. Za ostvarenje prava na jednostrani raskid Ugovora, korisnik mora obavijestiti tvrtku FSI Grupa d.o.o. o svojoj odluci o jednostranom raskidu Ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom na adresu FSI Grupa d.o.o., Žigrovec, Vladimira Nazora 18, 42214 Sveti Ilija ili elektroničkom poštom na info@gledajovo.com, a u kojoj će navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, telefaksa ili adresu elektroničke pošte, ili se može koristiti i priloženim pisanim obrascem za jednostrani raskid Ugovora.
10.2. Obrazac za jednostrani raskid Ugovora korisnik može preuzeti obrazac, elektronički ispuniti i poslati elektroničkom poštom na info@gledajovo.com, a u kojem će mu slučaju tvrtka FSI Grupa d.o.o. bez odgađanja dostaviti potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu Ugovora elektroničkom poštom.

11. Učinci jednostranog raskida ugovora

11.1. Ako korisnik jednostrano raskine Ugovor, izvršit će mu se povrat zaprimljenog novca uključujući i troškove isporuke, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je tvrtka FSI Grupa d.o.o. zaprimila korisnikovu odluku o jednostranom raskidu Ugovora, osim ukoliko je korisnik odabrao drugu vrstu isporuke, a koja nije najjeftinija standardna isporuka koja je ponuđena.
11.2. Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji je korisnik izvršio uplatu, a u slučaju da korisnik pristaje na drugi način povrata plaćenog iznosa, ne snosi nikakve troškove u odnosu na povrat.
Povrat novca tvrtka FSI Grupa d.o.o. može izvršiti tek nakon što joj proizvod bude vraćen ili nakon što mu bude dostavljen dokaz da je proizvod poslan nazad.
11.3. Korisnik je dužan proizvod predati ili ga poslati na adresu FSI Grupa d.o.o., Žigrovec, Vladimira Nazora 18, 42214 Sveti Ilija, bez nepotrebnog odgađanja, a u svakom slučaju najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je tvrtciFSI Grupa d.o.o. uputio svoju odluku o jednostranom raskidu Ugovora, te sve izravne troškove povrata proizvoda korisnik mora snositi sam.
11.4. Korisnik je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti proizvoda koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

12. Jamstvo privatnosti

FSI Grupa d.o.o. obavezuje se čuvati privatnost i tajnost osobnih podataka svih naših kupaca, sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka, NN103-2003-06-26.
Svi djelatnici FSI Grupe d.o.o. i poslovni partneri obvezni su poštivati načela zaštite privatnosti i tajnosti podataka. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima, te informiramo kupce o načinu njihova korištenja. Redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li i li ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje (npr. newslettera…).

Osobni podaci kupaca pohranjeni u informacijskom sustavu FSI Grupa d.o.o. čuvaju se na sigurnom poslužitelju i dostupni su samo djelatnicima FSI Grupe d.o.o. kojima su ti podaci nužni za pružanje kvalitetne usluge našim kupcima. Uporaba podataka ograničena je na komunikaciju s kupcima u svrhu obavljanja prodajnih transakcija, te obavješćivanje korisnika o novostima i pogodnostima koje su im dostupne putem Internet trgovine.

FSI Grupa d.o.o. jamči da osobni podaci korisnika Web trgovine www.GledajOvo.com neće nikada biti dani na uvid i uporabu trećoj strani, bez prethodne privole korisnika. Od ovoga se izuzima uvid od strane ovlaštenih službi izvršne državne vlasti Republike Hrvatske, za potrebe istražnih radnji temeljem valjanog sudskog naloga.

Registracijom korisnik potvrđuje točnost i potpunost u obrascu navedenih podataka te dajete izričitu suglasnost da FSI Grupa d.o.o. može, sukladno odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka, obrađivati osobne podatke naznačene u obrascu za potrebe vlastitih evidencija i pružanja usluga obavješćivanja o novim proizvodima i uslugama.

13. Pravne odredbe

Ove web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi tvrtka FSI Grupa d.o.o. , te služe kao elektroničko prodajno mjesto tvrtke FSI Grupa d.o.o. (Internet trgovina). FSI Grupa d.o.o. ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene. FSI Grupa d.o.o. se obvezuje primjenjivati sve mjere u razumnoj domeni sigurnosti i to u svrhu zaštite interesa Korisnika usluga i proizvoda, te sprječavanje eventualnih zlouporaba.

FSI Grupa d.o.o. može se smatrati odgovornim za zlouporabe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sustava Internet trgovine ili propusta djelatnika FSI Grupe d.o.o. Ulažemo razumne napore u održavanju informacija na ovim stranicama ažurnim i točnim. Zbog dinamičnosti tržišta moguće su manjem broju slučajeva odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na internet stranicama. FSI Grupa d.o.o. se obvezuje u svakom takvom slučaju razmotriti specifičnu situaciju te ponuditi kupcu varijante rješenja.

Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode, te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi i isporučeni krajnjem kupcu. Ukoliko trebate detaljnije informacije kontaktirajte nas na email info@gledajovo.com U slučaju da naručenog artikla, u trenutku narudžbe nema kao raspoloživog, kontaktirat ćemo Vas u najkraćem mogućem roku, te Vam ponuditi opciju čekanja dolaska artikla, zamjenu za drugi odgovarajući artikl, ili povrat novca u punom iznosu. Zadržavamo pravo ne isporučiti robu na temelju narudžbi s nepotpunim i/ili netočnim podacima.

Registracijom i/ili pristupom na ovim Internet stranicama potvrđujete da ste u cijelosti upoznati te prihvaćate Opće uvjete internet trgovine www.GledajOvo.com

Prikupljanje i obrada osobnih podataka

Osobni podatak je informacija kojom se utvrđuje Vaš identitet, npr. Vaše ime, prezime, e-mail adresa ili adresa stanovanja. FSI Grupa d.o.o. ne prikuplja i ne obrađuje Vaše osobne podatke, osim kada Vi date privolu naručivanjem proizvoda, naših elektronskih obavijesti (e-časopis i sl.) ili sudjelovanjem nagradnim igrama koje mi organiziramo.

Korištenje i odavanje osobnih podataka

FSI Grupa d.o.o. koristit će Vaše osobne podatke izričito u svrhu tehničke administracije na Web lokaciji tako da biste imali pristup posebnim informacijama ili u svrhu komunikacije s Vama. FSI Grupa d.o.o. neće dostavljati Vaše osobne podatke trećoj osobi osim ako zakon nalaže drugačije.

Narudžbe, ankete i natjecanja

FSI Grupa d.o.o. traži informacije od korisnika na obrascu na kojemu korisnik daje informacije za kontakt (kao što su e-mail adresa, ime i adresa za dostavu, kontakt…) te ponekad financijske informacije kao što su broj kreditne kartice, vlasnik kreditne kartice i datum kad ističe njezin rok važenja. Te se informacije koriste za fakturiranje i za ispunjavanje narudžbi krajnjeg kupca. Ove kontakt informacije se koriste i za kontaktiranje korisnika radi provjere podataka ili narudžbi ili u slučaju problema u obradi neke narudžbe.

Ponekad se na web portalu www.GledajOvo.com korisnici pozivaju na sudjelovanje u anketama ili natjecanjima ili se poziv na sudjelovanje šalje u elektronskim obavijestima (e-časopis i sl.). Sudjelovanje u ovim manifestacijama, anketama ili natjecanjima je potpuno dobrovoljno i korisnik može izabrati želi li dati ove informacije ili ne. Zatražene informacije mogu uključiti informacije za kontakt (e-mail adresa, ime i adresa) ili demografske informacije (spol, dob i sl.). Informacije pribavljene na taj način, tj. anketom bit će korištene u svrhe praćenja ili unapređivanja korištenja i zadovoljstva korisnika. Kod natjecanja u nagradnim igrama i sličnim manifestacijama kontakt informacije koristit će se i za registriranje sudionika, objavu pobjednika, dodjeljivanje nagrada i sl.
Zaposleni u tvrtki FSI Grupa d.o.o. su obvezni poštovati povjerljivost podataka krajnjih kupaca i svih osoba koje na web portalu www.GledajOvo.com ostave svoje podatke.

Sloboda izbora

Davanje podataka prihvaćamo kao Vašu dobrovoljnu privolu kojom dopuštate da Vas i dalje možemo kontaktirati u marketinške svrhe te slati Vam e-časopise i različite obavijesti. Osobe koje se žele odjaviti s našeg e-časopisa (newslattera) i ostalih obavijesti mogu to učiniti u svakom trenutku slanjem maila s odjavom na fsi.grupa@gmail.com .
Automatski zabilježeni podaci (koji nisu osobni)

Kada dođete na web portal www.GledajOvo.com , automatski se zabilježe (a ne kao dio prijave) općeniti neosobni podaci . Iste informacije koristimo kako bismo ocijenili posjećenost naših internetskih stranica, te poboljšali njihov sadržaj i funkcionalnost. Takvi se podaci ne koriste u druge svrhe, niti se ustupaju trećoj osobi osim ako zakon nalaže drugačije.
Cookies („Kolačići“)

FSI Grupa d.o.o. koristi ih isključivo radi prikupljanja podataka koji su vezani za posjetu našim Internet stranicama, zbog promatranja dodatne funkcionalnosti ili u svrhu procjene djelotvornosti svoje prisutnosti na Internetu.

Sigurnost

FSI Grupa d.o.o. poduzima velike mjere sigurnosti osobnih podataka. Vaši podaci zaštićeni su od gubitka, uništenja, mijenjanja/krivotvorenja, manipulacije i nedozvoljenog pristupa, kao i od nedozvoljenog razotkrivanja.

Maloljetnici

Prema zakonu o zaštiti potrošača, ugovor (narudžbu) u ime i za račun maloljetnika ili potpuno poslovno nesposobne osobe mogu sklopiti samo njihovi zakonski zastupnici, odnosno upozorenje da djelomično poslovno sposobne osobe mogu sklopiti ugovor samo uz suglasnost njihova zakonskog zastupnika.

Veze prema ostalim Internet stranicama

Ova izjava o zaštiti osobnih podataka odnosi se na sve internetske stranice i njihove poddomene tvrtke FSI Grupa d.o.o. .

Pravo na informacije

Ako imate bilo kakvo pitanje u vezi naše politike zaštite osobnih podataka ili obradi podataka, slobodno kontaktirajte putem e-maila na: fsi.grupa@gmail.com

14. Odustajanje od narudžbe

U slučaju odustajanja od narudžbe napravljene na internetskim stranicama www.GledajOvo.com kontaktirajte nas:
• na broj telefona 098/903-0986
• na e-mail adresu: fsi.grupa@gmail.com

Ukoliko ste odustali od narudžbe u trenutku u kojem je paket s naručenim proizvodom već poslan, niste ga dužni preuzeti.

15. Obavijest o promjenama

Ukoliko dođe do bilo kakve promjene u vezi naše politike Zaštite osobnih podataka, Općih uvjeta, Izjave o sigurnosti, Plaćanja i dostave, Kontakata ili nekih drugih informacija na našim Internet stranicama i/ili na drugim mjestima na kojima smatramo da je to potrebno, kao takve, od datuma objavljivanja one će odmah biti pravovaljane, stoga Vas molimo da prije upotrebe ove internet stranice pročitate gore navedene Izjave (kategorije).

16. Izvansudsko rješavanje sporova

U slučaju spora između Kupca i Prodavatelja, može se podnijeti prijava Sudu časti Hrvatske gospodarske komore, Sudu časti Hrvatske obrtničke komore ili prijedlog za mirenje pri centrima za mirenje.

Postupak pred sudovima časti provodi se sukladno Pravilniku o Sudu časti pri Hrvatskoj gospodarskoj komori i Pravilniku Suda časti pri Hrvatskoj obrtničkoj komori kojima se propisuje da su članovi vijeća tih sudova, osim nezavisnih pravnih stručnjaka i predstavnika trgovaca, i predstavnici potrošača.
Mirenje pred centrima za mirenje provodi se sukladno odredbama Zakona o mirenju, te sukladno Pravilniku o mirenju centra za mirenje Hrvatska gospodarska komora i Hrvatska obrtnička komora će uz suglasnost ministra nadležnog za zaštitu potrošača donijeti odluke o troškovima u postupcima pred Sudom časti Hrvatske gospodarske komore i Sudom časti Hrvatske obrtničke komore.

Za sve je nadležan sud u Varaždinu.

17. Rješavanje sporova

Platforma Europske komisije za rješavanje sporova putem Interneta omogućuje rješavanje sporova vezanih uz kupnju kako u tuzemstvu tako i u inozemstvu.
Pristup platformi:
http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Potvrda prethodne obavijesti

Prihvaćanjem ovih općih prodajnih i jamstvenih uvjeta, potvrđujete da ste primili prethodnu obavijest.

FSI Grupa d.o.o.
Žigrovec, Vladimira Nazora 18
42214 Sveti Ilija
OIB: 06472773387, MB: 2424614
Poslovni račun: HR: 1223600001102404572
SWIFT: ZABAHR2X (Zagrebačka banka d.d., Zagreb, Trg bana Josipa Jelačića 10), IBAN: HR1223600001102404572, Direktor: Neven Huđek dipl. oec.

To top