Plinske grijalice za terase – 5 najboljih razloga za korištenje

plinske grijalice za terase

Plinske grijalice za terase odličan su izbor za produžetak sezone boravka na otvorenom u hladnijim danima koji nas očekuju od kasne jeseni do ranog proljeća. Postoji 5 jednako važnih razloga zbog kojih biste trebali nabaviti grijalicu za terasu.

Bilo da želite produžiti sezonu ispijanja kave na otvorenom, omogućiti proslave za veći broj ljudi tokom hladnijih mjeseci, doživjeti prve pahulje snijega na terasi, ugrijati se dok radite projekte na otvorenom ili su vam potrebne iz poslovnih razloga, plinske će se grijalice elegantno uklopiti na svaku terasu i zagrijati atmosferu u svakoj prilici.

Gljive ili piramide – koje plinske grijalice izabrati?

Ne radi se ni o plemenitim pečurkama ni o grobnicama faraona. Plinske grijalice dolaze u više oblika, a najpopularniji su oblik plinskih grijalica oblici gljive i piramide. Zajedničko im je međutim, što kao izvor energije koriste plinske boce koje se umetnu u tijelo grijalice, te spoje na crijevo koje vodi do plamenika.

Najjači su oblik grijanja vanjskih prostora, veoma brzo ugriju prostor, učinkovite su, a pritom doprinose atmosferi i ugodi prostora u kojem želite boraviti. Dajemo garanciju da će definitivno zagrijati atmosferu, neovisno o povodu za koji je koristite.

plinske grijalice
Plinska grijalica gljivacrna i srebrna

Plinska grijalica za terasu u obliku gljive zauzima manje prostora u centralnom dijelu, što je čini idealnom za terase sa sjedećim mjestima i stajaćicama jer širi toplinu odozgo prema dolje, a grijaće je tijelo pozicionirano tako da ne ometa dizanje čaša i gestikuliranje. Jasno, ako je želite postaviti na svojoj kućnoj terasi neće vas ometati ni u listanju knjiga ili scrollanju vašim najboljim Gledajovo portalom.

Na vama je samo da provjerite odgovara li vašem prostoru više plinska grijalica za terase u srebrnoj ili crnoj boji. Ako sumnjate u vlastitu estetsku procjenu, pitajte sebi najbližu estetski potkovanu osobu za njen sud.

Grijalice u obliku piramide također nudimo u klasičnoj crnoj i srebrnoj varijanti, pa i za njih možete iskoristiti estetski sud koji ste tako spretno (i besplatno) nabavili. Kod piramide veća je površina grijaćeg tijela i širi se u svim smjerovima, te je idealna za zimogroznije društvo i/ili niže temperature. I dalje možemo fino “gestikulirati” jer je grijaće tijelo omeđeno zaštitnom mrežom, a sve s ciljem sprečavanja slučajnih nezgoda kod “gestikuliranja”.

plinske grijalice
Plinska grijalica – piramida

Dodatna oprema za plinske grijalice

Za plinske grijalice smo pripremili i dodatnu opremu u vidu plinskog regulatora 1kg/h, 30mbar koji će vam omogućiti željeni protok plina, pa samim time i regulaciju temperature u prostoru. U trenucima kada ne koristite plinsku grijalicu možete je prekriti zaštitnim prekrivačem za vanjske grijalice koji onemogućava hvatanje prašine i paučine, te samim time olakšava održavanje i dugovječnost vaše plinske grijalice za terase. Trenutno je u ponudi zaštitni prekrivač za gljive.

Ako vam kao i nama nedostaje druženje na otvorenom u hladnim danima, nemojte oklijevati i učinite svoju terasu udobnim i toplim mjestom na kojem će svatko poželjeti “gestikulirati”.

plinske grijalice

U slučaju da organizirate jednodnevni ili vikend event, možemo vam u najam ponuditi električne i plinske grijalice koje su idealne za Vašu završnu proslavu, sajam ili godišnjicu. Grijalice se mogu bez problema postavljati na terase, balkone ili u šatore.

To top