Aluminijski Staklenik s 3 Odjeljka

2.056,00kn uključ. PDV

Nema na zalihi

Ovaj prohodni staklenik odličan je za početnike ali i za profesionalne vrtlare. Idealan je za uzgoj biljaka, sadnica i grmlja. Ovaj staklenik ima okvir od anodiziranog aluminija i izolacionih šupljih panela. Krov i zidovi su izrađeni od ćelijskih ploča polikarbonata (PC), debljine 4 mm. Otporan je na UV zrake a istovremeno omogućuje prijenos svjetlosti. Možete ga ostaviti na otvorenom tijekom cijele godine. Osmišljen je da izdrži na temperaturama od -25 ℃ do 60 ℃. Staklenik ima velika klizna vrata za jednostavan pristup. Na krovu je prozor koji pruža bolju ventilaciju. Ova stavka zahtijeva montažu. Imajte na umu da krov našeg staklenika ne podnosi teški snijeg. Naši staklenici se isporučuju bez temelja. Pri montiranju staklenika, potreban je dobar, čvrst temelj da se staklenik ne pomiče ili savija zbog podizanja podzemnih voda ili ekstremne suhoće. Jednostavno možete sami izraditi temelj, pričvršćivanjem staklenika (pomoću vijaka je najbolji način pričvršćivanja) na grede izrađene od kamena, aluminija ili drveta. Kada ukopate ove grede ±10 centimetara u tlo, staklenik će bolje izdržati na jakom vjetru i olujama.

Nema na zalihi

Mastercard
Maestro
VisaSKU: 93040 Brand: Kategorije: , , ,

Opis

Ovaj prohodni staklenik odličan je za početnike ali i za profesionalne vrtlare. Idealan je za uzgoj biljaka, sadnica i grmlja.

Ovaj staklenik ima okvir od anodiziranog aluminija i izolacionih šupljih panela. Krov i zidovi su izrađeni od ćelijskih ploča polikarbonata (PC), debljine 4 mm. Otporan je na UV zrake a istovremeno omogućuje prijenos svjetlosti. Možete ga ostaviti na otvorenom tijekom cijele godine. Osmišljen je da izdrži na temperaturama od -25 ℃ do 60 ℃.

Staklenik ima velika klizna vrata za jednostavan pristup. Na krovu je prozor koji pruža bolju ventilaciju.

Ova stavka zahtijeva montažu. Imajte na umu da krov našeg staklenika ne podnosi teški snijeg. Naši staklenici se isporučuju bez temelja. Pri montiranju staklenika, potreban je dobar, čvrst temelj da se staklenik ne pomiče ili savija zbog podizanja podzemnih voda ili ekstremne suhoće. Jednostavno možete sami izraditi temelj, pričvršćivanjem staklenika (pomoću vijaka je najbolji način pričvršćivanja) na grede izrađene od kamena, aluminija ili drveta. Kada ukopate ove grede ±10 centimetara u tlo, staklenik će bolje izdržati na jakom vjetru i olujama.

  • Veličina: 185 x 140 x 195 cm (D x Š x V)
  • Unutarnje dimenzije: 180 x 135 cm
  • Materijal: Aluminij (okvir), polikarbonat (paneli)

Dodatne informacije

Težina 16.2 kg
Dostava

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Go to Top