Početna/Dom i vrt/Kuhinja/Aparati za šećernu vunu/Aparat za Šećernu Vunu 480 W Bijeli

Aparat za Šećernu Vunu 480 W Bijeli

452,00kn uključ. PDV

Na zalihi

Ovaj aparat za šećernu vunu je idealan za zabave, proslave rođendana i mnogo toga. Jednostavno sipate šećer u uređaj, i za nekoliko minuta moći čete uživati u svježoj šećernoj vuni. Ovako funkcionira: prije uporabe uređaja, trebate ga ugrijati 5 min. Kada se glava počne rotirati, zaustavite mašinu na kratko kako biste nasuli šećer. Odmah ga ponovo uključite, ne dopustite da se mašina ohladi. Kada uređaj stvori prve ‘konce’, uhvatite ih štapićem. Na kratko držite štap i motajte vunu oko njega. Ako budete držali štap vodoravno, vuna će biti veća. Nakon malo vježbe imaćete šećernu vunu za Vaše mališane. Isporuka uključuje 1 uređaj za šećernu vunu, 1 žlicu za mjerenje i 10 štapića od bambusa.

Na zalihi

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Mastercard
Maestro
Visa
Diners
DiscoverSKU: 100082 Brand: Kategorije: , ,

Opis

Ovaj aparat za šećernu vunu je idealan za zabave, proslave rođendana i mnogo toga. Jednostavno sipate šećer u uređaj, i za nekoliko minuta moći čete uživati u svježoj šećernoj vuni.

Ovako funkcionira: prije uporabe uređaja, trebate ga ugrijati 5 min. Kada se glava počne rotirati, zaustavite mašinu na kratko kako biste nasuli šećer. Odmah ga ponovo uključite, ne dopustite da se mašina ohladi. Kada uređaj stvori prve ‘konce’, uhvatite ih štapićem. Na kratko držite štap i motajte vunu oko njega. Ako budete držali štap vodoravno, vuna će biti veća.

Nakon malo vježbe imaćete šećernu vunu za Vaše mališane. Isporuka uključuje 1 uređaj za šećernu vunu, 1 žlicu za mjerenje i 10 štapića od bambusa.

  • Boja: Bijela
  • Materijal: PP + aluminijum + nehrđajući čelik
  • Dimenzije: 28 x 26 x 17,3 cm (D x Š x V)
  • Promjer posude: 26 cm
  • Napajanje: 220 – 240 V ~, 50 Hz
  • Snaga: 480 W
  • Isporuka uključuje: 1 x uređaj za šećernu vunu, 1 x žlicu za mjerenje i 10 x štapića od bambusa

Dodatne informacije

Težina 1.45 kg
Dostava

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Go to Top