Početna/Dom i vrt/Kuhinja/Aparati za šećernu vunu/Aparat za Šećernu Vunu 480 W Crveni

Aparat za Šećernu Vunu 480 W Crveni

393,00kn uključ. PDV

Na zalihi

Ovaj aparat za šećernu vunu je idealan za rođendanske proslave ili druge zabave. Jednostavno naspete šećer u uređaj i u roku od nekoliko minuta moći ćete uživati u ukusnoj šećernoj vuni! Ovako funkcionira: prije uporabe aparata, trebate ga ugrijati 5 min. Kada se glava počne rotirati, zaustavite aparat na kratko kako biste sipali šećer. Odmah ga ponovo uključite, ne dopustite da se aparat ohladi. Kada uređaj stvori prve “konce”, uhvatite ih štapićem. Na kratko držite štapić i motajte vunu oko njega. Ako budete držali štapić vodoravno, vuna će biti veća. Sve što Vam je potrebno, osim šećera, uključeno je u isporuku. Proces je toliko jednostavan da svako može napraviti šećernu vunu! Nakon malo vježbe imat ćete šećernu vunu za Vaše mališane. Isporuka uključuje 1 aparat za šećernu vunu, 1 žlicu za mjerenje i 10 štapića od bambusa.

Na zalihi

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Mastercard
Maestro
Visa
Diners
DiscoverSKU: 100083 Brand: Kategorije: , ,

Opis

Ovaj aparat za šećernu vunu je idealan za rođendanske proslave ili druge zabave. Jednostavno naspete šećer u uređaj i u roku od nekoliko minuta moći ćete uživati u ukusnoj šećernoj vuni!

Ovako funkcionira: prije uporabe aparata, trebate ga ugrijati 5 min. Kada se glava počne rotirati, zaustavite aparat na kratko kako biste sipali šećer. Odmah ga ponovo uključite, ne dopustite da se aparat ohladi. Kada uređaj stvori prve “konce”, uhvatite ih štapićem. Na kratko držite štapić i motajte vunu oko njega. Ako budete držali štapić vodoravno, vuna će biti veća. Sve što Vam je potrebno, osim šećera, uključeno je u isporuku. Proces je toliko jednostavan da svako može napraviti šećernu vunu!

Nakon malo vježbe imat ćete šećernu vunu za Vaše mališane. Isporuka uključuje 1 aparat za šećernu vunu, 1 žlicu za mjerenje i 10 štapića od bambusa.

  • Boja: Crvena
  • Materijal: PP + aluminijum + nehrđajući čelik
  • Dimenzije: 28 x 26 x 17,3 cm (D x Š x V)
  • Promjer posude: 26 cm
  • Napajanje: 220 – 240 V ~, 50 Hz
  • Snaga: 480 W
  • Isporuka uključuje: 1 x aparat za šećernu vunu, 1 x žlicu za mjerenje i 10 x štapića od bambusa

Dodatne informacije

Težina 1.45 kg
Dostava

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Go to Top