Početna/Sport/Planinarenje i kampiranje/Ruksaci/Aqua Marina vrhunski ruksak s kotačima 90 L

Aqua Marina vrhunski ruksak s kotačima 90 L

828,00kn uključ. PDV

Nema na zalihi

Ovaj ruksak s kotačima marke Aqua Marina nudi udobnost i ležerni stil za svakodnevnu upotrebu bilo gdje na putovanjima za godišnji odmor, izletima vikendom, povremenim putovanjima, poslovnim putovanjima i još mnogo toga. Napravljen od kvalitetnog materijala, ovaj ruksak osigurava godine pouzdane uporabe. Ima kapacitet od ukupno 90 L, što omogućuje maksimalnu raznolikost pri pakiranju. Unutarnji i vanjski džepovi za pohranu pružaju maksimalni kapacitet pakiranja i učinkovitu organizaciju. Možete ga otvoriti za jednostavno pakiranje pomoću velikog patentnog zatvarača. Prozračne i podesive naramenice ublažavaju pritisak na rame, a gornja ručka podstavljena pjenom dizajnirana je za dugotrajno nošenje. Osim toga, dodatni pojasovi na ramenima i bokovima uključeni su za dodatnu potporu. Dva okretna kotača omogućuju vam transport s velikom lakoćom.

Nema na zalihi

Mastercard
Maestro
VisaSKU: 103233 Brand: Kategorije: , ,

Opis

Ovaj ruksak s kotačima marke Aqua Marina nudi udobnost i ležerni stil za svakodnevnu upotrebu bilo gdje na putovanjima za godišnji odmor, izletima vikendom, povremenim putovanjima, poslovnim putovanjima i još mnogo toga.

Napravljen od kvalitetnog materijala, ovaj ruksak osigurava godine pouzdane uporabe. Ima kapacitet od ukupno 90 L, što omogućuje maksimalnu raznolikost pri pakiranju. Unutarnji i vanjski džepovi za pohranu pružaju maksimalni kapacitet pakiranja i učinkovitu organizaciju. Možete ga otvoriti za jednostavno pakiranje pomoću velikog patentnog zatvarača. Prozračne i podesive naramenice ublažavaju pritisak na rame, a gornja ručka podstavljena pjenom dizajnirana je za dugotrajno nošenje. Osim toga, dodatni pojasovi na ramenima i bokovima uključeni su za dodatnu potporu. Dva okretna kotača omogućuju vam transport s velikom lakoćom.

  • Boja: Crna i zelena
  • Materijal: Poliester 1680D
  • Ukupne dimenzije: 40 x 25 x 90 cm (D x Š x V)
  • Kapacitet: 90 L
  • Podstavljene naramenice
  • Dodatni pojasovi na ramenu i kukovima
  • Unutarnji i vanjski džepovi za pohranu
  • Dizajn s kotačima za jednostavno pomicanje
  • Broj artikla Aqua Marina: B0302965

Dodatne informacije

Težina 3.5 kg
Dostava

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Go to Top