Sniženje završava za:
Ova akcija završava za:

Berberis orange rocket c2

Šifra proizvoda: fsi-3119

6,50 s PDV-om 5,53 s PDV-om

Najniža cijena u prethodnih 30 dana: 5,53

Na Vašoj adresi za 1-2 radna dana

PROLJEĆE NA GLEDAJOVO: Osim akcijskih cijena, kupovinom većih količina sadnica ostvarujete pravo na dodatnih 5% ili 10% popusta. 

Napomena:
Fotografije sadnica su informativne i predstavljaju prosječan primjerak sadnice. Visina i izgled same sadnice mogu varirati (ovisno o godišnjem dobu i razvijenosti sadnice).

Nema na zalihi

Sigurna kupovina | Mogućnost obročnog plaćanja
Mastercard
Maestro
Visa
Diners
Discover

Berberis orange rocket je listopadni grm. Uspravnog je rasta, poput rakete, a list mu je intenzivno crvene boje u jesen.

Opis

Odgovaraju mu sunčane pozicije. Raste u visinu od 70-90 cm. Biljka je odličan kontrast zlatno-žutim  i zelenolisnim žbunovima. Možete od nje formirati nižu živu ogradu.  Možete je kombinovati i sa grmovima koji rastu do 50 cm ili sa patuljastim četinarima. Prve dvije godine je potrebno obrezati biljku početkom proljeća da donje grane budu gušće i da se formira ljepši grm. 

Visina Rasta: Berberys “Orange Rocket” C2 je grmolika biljka koja u punoj zrelosti može narasti do visine od otprilike 90 centimetara. Njegov uspravni rast čini ga izvrsnim izborom za postavljanje u redove ili kao samostalni ukrasni element u vrtu.

Savjeti za sadnju:

Priprema tla: Prije sadnje, preporučujemo pripremu tla. Berberys “Orange Rocket” preferira dobro drenirano tlo bogato hranjivim tvarima.

Razmak između sadnica: Ako sadite više sadnica, preporučuje se ostavljanje razmaka od otprilike 60-90 cm između svake biljke. To će osigurati dovoljno prostora za rast i razvoj.

Dodatne informacije

Težina 0,4 kg
Dostava

Na Vašoj adresi za 1-2 radna dana

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

To top