Bestway ljestve za bazen Flowclear s 4 stepenice 122 cm 58331

Šifra proizvoda: 91637-8718475707295

103,26 (778,01 kn) s PDV-om

Na Vašoj adresi za 6 radnih dana

Na zalihi

Sigurna kupovina | Mogućnost obročnog plaćanja
Mastercard
Maestro
Visa
Diners
Discover

Ove ljestve za bazen Flowclear, marke Bestway, dizajnirane su za nadzemne bazene i pomoći će plivačima da sigurno i jednostavno uđu u bazen i iziđu iz njega. Ljestve za bazen s 4 stepenice imaju čvrst metalni okvir otporan na hrđu. Protuklizne, snažne plastične stepenice čvrsto su spojene za okvir i pružaju siguran način da plivači uđu u bazen ili iziđu iz njega. Osim toga, postoji platforma sa zaštitnim pločama i 2 čvrste ručke. Set stepenica na vanjskoj strani ljestvi može se preklopiti kako bi se spriječila uporaba ljestvi od strane djece i izbjegle nezgode. Sigurnosne ljestve za bazen prikladne su za nadzemne bazene maksimalne visine 122 cm. Ljestve se jednostavno sastavljaju. Napomena: Ove ljestve za bazen su pogodne za vodu s neutralnim pH (nisu prikladne za slanu vodu).

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 91637-8718475707295 Kategorije: , , , ,

Opis

Ove ljestve za bazen Flowclear, marke Bestway, dizajnirane su za nadzemne bazene i pomoći će plivačima da sigurno i jednostavno uđu u bazen i iziđu iz njega.

Ljestve za bazen s 4 stepenice imaju čvrst metalni okvir otporan na hrđu. Protuklizne, snažne plastične stepenice čvrsto su spojene za okvir i pružaju siguran način da plivači uđu u bazen ili iziđu iz njega. Osim toga, postoji platforma sa zaštitnim pločama i 2 čvrste ručke. Set stepenica na vanjskoj strani ljestvi može se preklopiti kako bi se spriječila uporaba ljestvi od strane djece i izbjegle nezgode.

Sigurnosne ljestve za bazen prikladne su za nadzemne bazene maksimalne visine 122 cm. Ljestve se jednostavno sastavljaju. Napomena: Ove ljestve za bazen su pogodne za vodu s neutralnim pH (nisu prikladne za slanu vodu).

  • Boja: Siva
  • Materijal: Metalni okvir otporan na hrđu + čvrste plastične stepenice
  • Prikladna visina bazena (maksimalna): 122 cm
  • Maksimalna nosivost: 150 kg
  • S 2 x 4 protuklizne stepenice
  • Stepenice na vanjskoj strani ljestvi mogu se sklopiti
  • Prikladno za bazene s neutralnim pH (nije prikladno za slanu vodu)
  • Broj artikla Bestway: 58331

Dodatne informacije

Težina 11,57 kg
Dostava

Na Vašoj adresi za 6 radnih dana

To top