Početna/Djeca/Vozila za djecu/Vozila na pedale/Bicikl za vježbanje Drveni Plavi

Bicikl za vježbanje Drveni Plavi

408,00kn uključ. PDV

Na zalihi

Ovaj drveni bicikl za ravnotežu je odličan način da se osigura nesmetan prijelaz, ako je dijete nestrpljivo da ostavi tricikl i za početak vožnje na dva kotača. Izrađen od jakog drveta, ovaj inovativni bicikl nema pedale i djeca se mogu lako namjestiti na biciklu i gurati se na njemu. Ovaj bicikl ima sjedalo podesivo po visini, tako da vaša djeca uvijek mogu naći udoban položaj. Ergonomske ručke bicikla, nude siguran i udoban hvat. Ovaj drveni bicikl za ravnotežu će biti idealan za djecu da razviju vještine, kao što su balans, koordinacija i kontrola brzine,dok ne nauče voziti bicikl.

Na zalihi

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Mastercard
Maestro
Visa
Diners
DiscoverSKU: 101945 Brand: Kategorije: , ,

Opis

Ovaj drveni bicikl za ravnotežu je odličan način da se osigura nesmetan prijelaz, ako je dijete nestrpljivo da ostavi tricikl i za početak vožnje na dva kotača. Izrađen od jakog drveta, ovaj inovativni bicikl nema pedale i djeca se mogu lako namjestiti na biciklu i gurati se na njemu.

Ovaj bicikl ima sjedalo podesivo po visini, tako da vaša djeca uvijek mogu naći udoban položaj. Ergonomske ručke bicikla, nude siguran i udoban hvat.

Ovaj drveni bicikl za ravnotežu će biti idealan za djecu da razviju vještine, kao što su balans, koordinacija i kontrola brzine,dok ne nauče voziti bicikl.

  • Boja: Plava
  • Materijal: Drvo okvir + plastični kotači + EVA gume
  • Dimenzije: 83 x 36 x 54.5 cm (D x Š x V)
  • Pogodno za djecu od 3 godine i starije
  • UPOZORENJE: Nije prikladno za djecu mlađu od 36 mjeseci.

Dodatne informacije

Težina 2.79 kg
Dostava

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Go to Top