Sniženje završava za:
Ova akcija završava za:

Borovica Juniperus Chinesis “Kuriwao Gold” c2

Šifra proizvoda: fsi-3145

6,50 s PDV-om

Najniža cijena u prethodnih 30 dana: 4,55

Na Vašoj adresi kroz 1 do 2 radnih dana

Fotografije sadnica su informativne i predstavljaju prosječan primjerak sadnice. Visina i izgled same sadnice mogu varirati (ovisno o godišnjem dobu i razvijenosti sadnice).

Na zalihi

Zatražite dodatne informacije
Sigurna kupovina | Mogućnost obročnog plaćanja
Mastercard
Maestro
Visa
Diners
Discover

Borovica Juniperus Chinesis “Kuriwao Gold” c2 – izvanredan, zimzeleni grm s gustim, uspravnim granama odjevenim oštro zašiljenim, svijetlozelenim iglicama.

Opis

Ovisno o sorti, dobro funkcionira kao pokrivač tla, živica, zaslon ili zaštita od vjetra. Borovica Juniperus Chinesis “Kuriwao Gold” c2 – kineska smreka Juniperus chinensis Kuriwao Gold grmolika je sorta nepravilnog oblika sa zlatnozelenim iglicama čija intenzivna boja traje tijekom cijele sezone. Oblik biljke je jajoliki ili kuglasti, a izdanci, u početku ravni, nakon nekog vremena se rašire u stranu. Ova je sorta idealna za stvaranje šarenih kompozicija na cvjetnim gredicama. U jesen i zimu biljke su u stanju ‘zimskog mirovanja’ koje je potrebno za pripremu biljke za ljetnu sezonu: rast i stjecanje imuniteta.

Zahtijeva malo održavanja. Vrlo žilava biljka. ‘Kuriwao Gold’ raste uspravno s debelim granama i svijetlozelenim iglicama sa zlatnim srednjim žilama. Iz daljine djeluje zlatnozeleno.

Dodatne informacije

Težina 0,4 kg
Vrijeme isporuke

1 do 2

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

To top