%
Sniženje završava za:
Ova akcija završava za:

Borovica Juniperus Horizontalis “Old Gold” c2

Šifra proizvoda: fsi-3147

Najniža cijena: 6,50 s PDV-omBlack Friday cijena: 5,80 s PDV-om

Najniža cijena u prethodnih 30 dana: 4,06

Na Vašoj adresi kroz 1 do 2 radnih dana

Fotografije sadnica su informativne i predstavljaju prosječan primjerak sadnice. Visina i izgled same sadnice mogu varirati (ovisno o godišnjem dobu i razvijenosti sadnice).

Nema na zalihi

Sigurna kupovina | Mogućnost obročnog plaćanja
Mastercard
Maestro
Visa
Diners
Discover

Borovica Juniperus Horizontalis “Old Gold” c2 (kineska smreka) se smatra jednim od najboljih zlatnih rasipača. Riječ je o kompaktnom, zimzelenom grmu gracioznog habitusa s uzlaznim granama odjevenim dubokim brončano-zlatnim lišćem koje zadržava svoju sjajnu boju tijekom cijele godine.

Opis

Borovica Juniperus Horizontalis “Old Gold” c2 selekcija Pfitzerove smreke s niskim, poleglim oblikom. Sporog je rasta. Karakteristična značajka biljke je intenzivna žućkasto-zelena boja mladih izdanaka koji tijekom zime poprime žućkastosmeđu boju. Naraste 10 cm godišnje. U dobi od 10 godina doseže oko 0,4 m visine i 1 m promjera. Tijekom mnogo godina može doseći cca. 1,5 m visine i 3 m promjera. Preferira položaj na punom suncu. Ima niske zahtjeve za vlagom i tlom. Preporuča se za sadnju u malim okućnicama, kamenjarima i kompozicijama u kontejnerima. Impresivno izgleda cijepljena na deblo.

Dodatne informacije

Težina 0,4 kg
Vrijeme isporuke

1 do 2

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

To top