Početna/Tehnika/PC, periferija i gaming/Gaming stolice/Crno-plava stolica za ljuljanje od umjetne kože s audio

Crno-plava stolica za ljuljanje od umjetne kože s audio

1.299,00kn uključ. PDV

Na zalihi

Ova stolica za ljuljanje od umjetne kože pružit će Vam maksimalnu udobnost dok čitate, gledate TV, čavrljate s prijateljima ili odmarate.Stolica je izrađena od lako održive umjetne kože, s mekim, ali otpornim podstavom, te prozračnom mrežom od tkanine koja dodatno pojačava osjećaj udobnosti. Ugrađeni audio sustav s 2/3D digitalnim zvučnicima na ramenima i stražnjoj strani stolice, pružaju intenzivno glazbeno iskustvo. Potenciometri olakšavaju kontrolu bassa, treble-a i glasnoće kako biste uvijek slušali glazbu na način koji Vam odgovara. Stolicu možete koristiti i sa slušalicama. USB kablove i kabel slušalica možete spremiti u džep namijenjen tome, s desne strane stolice.

Na zalihi

Mastercard
Maestro
VisaSKU: 77618 Brand: Kategorije: , ,

Opis

Ova stolica za ljuljanje od umjetne kože pružit će Vam maksimalnu udobnost dok čitate, gledate TV, čavrljate s prijateljima ili odmarate.

Stolica je izrađena od lako održive umjetne kože, s mekim, ali otpornim podstavom, te prozračnom mrežom od tkanine koja dodatno pojačava osjećaj udobnosti. Ugrađeni audio sustav s 2/3D digitalnim zvučnicima na ramenima i stražnjoj strani stolice, pružaju intenzivno glazbeno iskustvo. Potenciometri olakšavaju kontrolu bassa, treble-a i glasnoće kako biste uvijek slušali glazbu na način koji Vam odgovara. Stolicu možete koristiti i sa slušalicama. USB kablove i kabel slušalica možete spremiti u džep namijenjen tome, s desne strane stolice.

  • Boja: crna i plava
  • Dimenzije: 51 x 94 x 78 cm (D x D x V)
  • 2/3D digitalni zvučnici na ramenima i stražnjoj strani stolice
  • USB port za punjenje uređaja
  • Potenciometri za Treble, Bass, i Glasnoću
  • Utor za slušalice
  • Visoko kvalitetna umjetna koža
  • Tkanina: Pamuk: 19%, Poliester: 35%, Poliuretan: 46%

Dodatne informacije

Težina 16.45 kg
Go to Top