Početna/Uredska oprema/Uredski namještaj/Uredski stolovi/Crtaći stol od borovine za tinejdžere crni 110 x 60 x 87 cm MDF

Crtaći stol od borovine za tinejdžere crni 110 x 60 x 87 cm MDF

951,00kn uključ. PDV

Nema na zalihi

Ovaj podesivi crtaći stol s prostranom radnom površinom i unikatnim načinom podešavanja koristan je za niz različitih radnih zadataka u domu, uredu ili u studiju. Kvalitetna površina i robusna konstrukcija otporna na hrđu čine ovaj stol idealnim odabirom za Vaš prostor. Zahvaljujući praktičnom sustavu podešavanja, stol može biti visok od 58 do 87 cm, dok radnu površinu koja je otporna na ogrebotine možete nagnuti prema potrebi. Uz stol primate i praktičnu policu i držač sa strane koji će se pobrinuti za sve Vaše alate. Integrirana ravnala olakšavaju precizno mjerenje. Stol se jednostavno sastavlja.

Nema na zalihi

Mastercard
Maestro
VisaSKU: 77158 Brand: Kategorije: , ,

Opis

Ovaj podesivi crtaći stol s prostranom radnom površinom i unikatnim načinom podešavanja koristan je za niz različitih radnih zadataka u domu, uredu ili u studiju.

Kvalitetna površina i robusna konstrukcija otporna na hrđu čine ovaj stol idealnim odabirom za Vaš prostor. Zahvaljujući praktičnom sustavu podešavanja, stol može biti visok od 58 do 87 cm, dok radnu površinu koja je otporna na ogrebotine možete nagnuti prema potrebi.

Uz stol primate i praktičnu policu i držač sa strane koji će se pobrinuti za sve Vaše alate. Integrirana ravnala olakšavaju precizno mjerenje. Stol se jednostavno sastavlja.

  • Boja: Boja hrasta
  • Materijal: Čelični okvir + iverica
  • Dimenzije: 110 x 60 x 58 – 87 cm (D x Š x V)
  • Ploča je podesiva u 10 kutova
  • S 2 integrirana lenjira
  • Jednostavno sastavljanje

Dodatne informacije

Težina 20.5 kg
Dostava

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Go to Top