Početna/Djeca/Dječje igračke/Igre oponašanja/Dječje kuhinje i pribor/Dječja kuhinja za igru MDF 84 x 31 x 89 cm crvena

Dječja kuhinja za igru MDF 84 x 31 x 89 cm crvena

812,00kn uključ. PDV

Na zalihi

Dopustite da vaši mini kuhari očaraju i istražite njihov kulinarski genij pomoću našeg kuhinjskog seta za djecu! Karakteriziran svijetlim bojama i atraktivnim značajkama, naš kuhinjski set donosi beskrajnu zabavu vašim mališanima, a također njeguje njegove sposobnosti neovisnosti i rada. Savršena je za djecu koja u slobodno vrijeme uživaju u kuhanju, pečenju i pranju. Donijet će vašim mališanima sate i sate maštovitog igranja. Također je idealno za djecu da igraju uloge s prijateljima i roditeljima. Prekrasna kuhinja igračaka za malu djecu dolazi u kompletu s prirodnim kuhinjskim priborom i aparatima, poput štednjaka, sudopera, mikrovalne pećnice itd. Mikrovalna pećnica, prostrane police i ormarići mogu se otvoriti. Plastični sudoper je uklonjiv, lako se čisti. Gumb slavine može se okretati. Na strani hladnjaka nalazi se bežični telefon s mobilnom slušalicom. Na vratima hladnjaka nalaze se dozator vode i ploča. Ploča omogućuje vašim mališanima pisanje i slikanje. Ispod ploče nalazi se tanjur za postavljanje ili spremanje krede ili olovke. Tijekom igre, vaši se mališani moraju suočiti s izazovima poput koordinacije tima, komunikacije i kopiranja s urednošću, itd. Napravljena od MDF-a, kuhinjska igra je vrlo čvrsta i stabilna. Donesite ovaj zabavni i maštoviti inovativni kuhinjski set za igru kući i otkrijte urođene talente svog djeteta!

Na zalihi

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Mastercard
Maestro
VisaOpis

Dopustite da vaši mini kuhari očaraju i istražite njihov kulinarski genij pomoću našeg kuhinjskog seta za djecu! Karakteriziran svijetlim bojama i atraktivnim značajkama, naš kuhinjski set donosi beskrajnu zabavu vašim mališanima, a također njeguje njegove sposobnosti neovisnosti i rada. Savršena je za djecu koja u slobodno vrijeme uživaju u kuhanju, pečenju i pranju. Donijet će vašim mališanima sate i sate maštovitog igranja. Također je idealno za djecu da igraju uloge s prijateljima i roditeljima.

Prekrasna kuhinja igračaka za malu djecu dolazi u kompletu s prirodnim kuhinjskim priborom i aparatima, poput štednjaka, sudopera, mikrovalne pećnice itd. Mikrovalna pećnica, prostrane police i ormarići mogu se otvoriti. Plastični sudoper je uklonjiv, lako se čisti. Gumb slavine može se okretati. Na strani hladnjaka nalazi se bežični telefon s mobilnom slušalicom. Na vratima hladnjaka nalaze se dozator vode i ploča. Ploča omogućuje vašim mališanima pisanje i slikanje. Ispod ploče nalazi se tanjur za postavljanje ili spremanje krede ili olovke. Tijekom igre, vaši se mališani moraju suočiti s izazovima poput koordinacije tima, komunikacije i kopiranja s urednošću, itd. Napravljena od MDF-a, kuhinjska igra je vrlo čvrsta i stabilna.

Donesite ovaj zabavni i maštoviti inovativni kuhinjski set za igru kući i otkrijte urođene talente svog djeteta!

 • Boja: Crvena i bijela
 • Materijal: MDF i plastika
 • Dimenzije: 84 x 31 x 89 cm (D x Š x V)
 • Odvojivi plastični sudoper, jednostavan za čišćenje
 • Okretni gumb za slavinu
 • Bežični telefon s odvojivom slušalicom
 • Hladnjak s dispenzerom za vodu, pločom i pliticom za kredu
 • Dva plamenika sa slavinom
 • Mikrovalna pećnica i ormarići ispod sudopera s akrilnim vratima
 • S vješalicama za kuhinjski pribor
 • Sastavljanje potrebno: Da
 • UPOZORENJE: Nije prikladno za djecu mlađu od 36 mjeseci.

Dodatne informacije

Težina 14.6 kg
Dostava

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Go to Top