Početna/Dom i vrt/Dječja soba/Namještaj za dječju sobu/Dječji kreveti/Dječji krevet trkaći auto 90 x 200 cm crveni

Dječji krevet trkaći auto 90 x 200 cm crveni

2.124,00kn uključ. PDV

Samo 6 komada na zalihi

Ovaj zabavni dječji krevet, čvrste konstrukcije s privlačnim dizajnom trkaćeg automobila, bit će pravi ukras u dječjoj spavaćoj sobi. Udoban, funkcionalan i estetski privlačan, ovaj dječji krevet je dizajniran kako bi se osigurala najveća udobnost i maksimalna sigurnost za djecu. Izrađen od visokokvalitetnih materijala, ovaj krevet ima čvrstu i jaku konstrukciju. Krevet ima zaštitne tračnice na obje strane koje će spriječiti da dijete padne sa kreveta. Čvrsta rešetkasta podnica pruža potrebnu podršku i može podnijeti svakodnevno habanje. Krevet je pogodan za madrace veličine 90 x 200 cm. Okvir kreveta se lako sastavlja. Imajte na umu da isporuka uključuje samo okvir, madrac nije uključen.

Samo 6 komada na zalihi

Opis

Ovaj zabavni dječji krevet, čvrste konstrukcije s privlačnim dizajnom trkaćeg automobila, bit će pravi ukras u dječjoj spavaćoj sobi. Udoban, funkcionalan i estetski privlačan, ovaj dječji krevet je dizajniran kako bi se osigurala najveća udobnost i maksimalna sigurnost za djecu.

Izrađen od visokokvalitetnih materijala, ovaj krevet ima čvrstu i jaku konstrukciju. Krevet ima zaštitne tračnice na obje strane koje će spriječiti da dijete padne sa kreveta. Čvrsta rešetkasta podnica pruža potrebnu podršku i može podnijeti svakodnevno habanje. Krevet je pogodan za madrace veličine 90 x 200 cm.

Okvir kreveta se lako sastavlja. Imajte na umu da isporuka uključuje samo okvir, madrac nije uključen.

  • Boja: Crvena
  • Materijal: MDF okvir + drvena podnica
  • Ukupne dimenzije: 229 x 94,5 x 47 cm (D x Š x V)
  • Veličina kotača: 30 x 24 cm (Promjer x Š)
  • Prikladna veličina madraca: 90 x 200 cm (Š x D) (madrac nije uključen)
  • Preporučena dob: 4 godine i iznad
  • UPOZORENJE: Nije prikladno za djecu mlađu od 36 mjeseci.

Dodatne informacije

Težina 31.4 kg
Go to Top