Početna/Dom i vrt/Dječja soba/Namještaj za dječju sobu/Dječji kreveti/Dječji krevet trkaći auto 90×200 cm plavi

Dječji krevet trkaći auto 90×200 cm plavi

2.149,00kn uključ. PDV

Samo 10 komada na zalihi

Ovaj zabavni dječji krevet, čvrste konstrukcije s privlačnim dizajnom trkaćeg automobila, bit će pravi ukras u dječjoj spavaćoj sobi. Udoban, funkcionalan i estetski privlačan, ovaj dječji krevet je dizajniran kako bi se osigurala najveća udobnost i maksimalna sigurnost za djecu. Izrađen od visokokvalitetnih materijala, ovaj krevet ima čvrstu i jaku konstrukciju. Krevet ima zaštitne tračnice na obje strane koje će spriječiti da dijete padne sa kreveta. Čvrsta rešetkasta podnica pruža potrebnu podršku i može podnijeti svakodnevno habanje. Krevet je pogodan za madrace veličine 90 x 200 cm. Okvir kreveta se lako sastavlja. Imajte na umu da isporuka uključuje samo okvir, madrac nije uključen.

Samo 10 komada na zalihi

Mastercard
Maestro
VisaOpis

Ovaj zabavni dječji krevet, čvrste konstrukcije s privlačnim dizajnom trkaćeg automobila, bit će pravi ukras u dječjoj spavaćoj sobi. Udoban, funkcionalan i estetski privlačan, ovaj dječji krevet je dizajniran kako bi se osigurala najveća udobnost i maksimalna sigurnost za djecu.

Izrađen od visokokvalitetnih materijala, ovaj krevet ima čvrstu i jaku konstrukciju. Krevet ima zaštitne tračnice na obje strane koje će spriječiti da dijete padne sa kreveta. Čvrsta rešetkasta podnica pruža potrebnu podršku i može podnijeti svakodnevno habanje. Krevet je pogodan za madrace veličine 90 x 200 cm.

Okvir kreveta se lako sastavlja. Imajte na umu da isporuka uključuje samo okvir, madrac nije uključen.

  • Boja: Plava
  • Materijal: MDF okvir + drvena podnica
  • Ukupne dimenzije: 229 x 94,5 x 47 cm (D x Š x V)
  • Veličina kotača: 30 x 24 cm (Promjer x Š)
  • Prikladna veličina madraca: 90 x 200 cm (Š x D) (madrac nije uključen)
  • Preporučena dob: 4 godine i iznad
  • UPOZORENJE: Nije prikladno za djecu mlađu od 36 mjeseci.

Dodatne informacije

Težina 31.4 kg
Go to Top