Početna/Dom i vrt/Dječja soba/Namještaj za dječju sobu/Dječji kreveti/Dječji krevet u obliku vatrogasnog vozila s madracem od memorijske pjene 200 x 90 cm

Dječji krevet u obliku vatrogasnog vozila s madracem od memorijske pjene 200 x 90 cm

3.686,00kn uključ. PDV

Nema na zalihi

Ovaj zabavni dječji krevet u obliku vatrogasnog vozila žarkocrvene boje sigurno će privlačiti poglede u sobi vaše djece! Isporučuje se s udobnim madracem od memorijske pjene. Ovaj moderni krevet izrađen je od visokokvalitetnog MDF-a i ima snažne drvene podnice, tako da može podnijeti svakodnevno trošenje. Djeca će se osjećati kao pravi vatrogasci u ovom iznimno zanimljivom krevetu! Visoke stranice spriječit će dječje padove. Krevet također ima praktičnu policu za pohranu s prednje strane. Postoje dva načina za sastavljanje ovog jedinstvenog kreveta. Doista se jednostavno sastavlja zahvaljujući priloženim uputama za montažu i potpunom potrebnom priboru za sastavljanje. Možete čak zamoliti dijete da vam pomogne s ovim zanimljivim projektom! Madrac od memorijske pjene, dodatne debljine od otprilike 17 cm, mekan je i vrlo udoban. Zahvaljujući memorijskoj pjeni, ovaj madrac ima neusporedivu viskoznost i gustoću. Nakon uporabe brzo će se vratiti u prvobitni oblik. Madrac automatski raspoređuje težinu vašeg djeteta i smanjuje pritisak na ključne točke njegova tijela. Madrac je izrađen od 5 slojeva, od vrha do dna: gornja navlaka od poliesterske tkanine, 2 cm memorijske pjene 40 D, 14 cm obične pjene, 1 cm obične pjene i donja navlaka od poliesterske tkanine. Madraci su komprimirani zbog isporuke. Napominjemo da zbog higijenskih razloga madrac ne možete vratiti ako je ambalaža otvorena ili uklonjena.

Nema na zalihi

Mastercard
Maestro
Visa

Opis

Ovaj zabavni dječji krevet u obliku vatrogasnog vozila žarkocrvene boje sigurno će privlačiti poglede u sobi vaše djece! Isporučuje se s udobnim madracem od memorijske pjene.

Ovaj moderni krevet izrađen je od visokokvalitetnog MDF-a i ima snažne drvene podnice, tako da može podnijeti svakodnevno trošenje. Djeca će se osjećati kao pravi vatrogasci u ovom iznimno zanimljivom krevetu! Visoke stranice spriječit će dječje padove. Krevet također ima praktičnu policu za pohranu s prednje strane. Postoje dva načina za sastavljanje ovog jedinstvenog kreveta. Doista se jednostavno sastavlja zahvaljujući priloženim uputama za montažu i potpunom potrebnom priboru za sastavljanje. Možete čak zamoliti dijete da vam pomogne s ovim zanimljivim projektom!

Madrac od memorijske pjene, dodatne debljine od otprilike 17 cm, mekan je i vrlo udoban. Zahvaljujući memorijskoj pjeni, ovaj madrac ima neusporedivu viskoznost i gustoću. Nakon uporabe brzo će se vratiti u prvobitni oblik. Madrac automatski raspoređuje težinu vašeg djeteta i smanjuje pritisak na ključne točke njegova tijela.

Madrac je izrađen od 5 slojeva, od vrha do dna: gornja navlaka od poliesterske tkanine, 2 cm memorijske pjene 40 D, 14 cm obične pjene, 1 cm obične pjene i donja navlaka od poliesterske tkanine. Madraci su komprimirani zbog isporuke.

Napominjemo da zbog higijenskih razloga madrac ne možete vratiti ako je ambalaža otvorena ili uklonjena.

 • Okvir kreveta:
 • Boja: Crvena
 • Materijal: MDF okvir + drvena podnica
 • Ukupna veličina: 214 x 111 x 97,5 cm (D x Š x V)
 • Unutarnja veličina: 190 / 200 x 93 x 20 cm (D x Š x V)
 • Pribor za montažu je uključen u isporuku
 • Jednostavno sastavljanje (može se sastaviti na 2 načina)
 • Preporučena dob: 4 godine i iznad
 • Madrac:
 • Boja: Bijela
 • Dimenzije: 200 x 90 x 17 cm (D x Š x V)
 • Materijal presvlake: 100 % poliester
 • Izrađen od 5 slojeva

Dodatne informacije

Težina 66.5 kg
Go to Top