Dječji krevet u obliku vatrogasnog vozila s madracem od memorijske pjene 200 x 90 cm

Šifra proizvoda: 274760-8718475570370

Na Vašoj adresi za 7 dana

Sigurna kupovina | Mogućnost obročnog plaćanja
Mastercard
Maestro
Visa
Diners
Discover

Ovaj zabavni dječji krevet u obliku vatrogasnog vozila žarkocrvene boje sigurno će privlačiti poglede u sobi vaše djece! Isporučuje se s udobnim madracem od memorijske pjene. Ovaj moderni krevet izrađen je od visokokvalitetnog MDF-a i ima snažne drvene podnice, tako da može podnijeti svakodnevno trošenje. Djeca će se osjećati kao pravi vatrogasci u ovom iznimno zanimljivom krevetu! Visoke stranice spriječit će dječje padove. Krevet također ima praktičnu policu za pohranu s prednje strane. Postoje dva načina za sastavljanje ovog jedinstvenog kreveta. Doista se jednostavno sastavlja zahvaljujući priloženim uputama za montažu i potpunom potrebnom priboru za sastavljanje. Možete čak zamoliti dijete da vam pomogne s ovim zanimljivim projektom! Madrac od memorijske pjene, dodatne debljine od otprilike 17 cm, mekan je i vrlo udoban. Zahvaljujući memorijskoj pjeni, ovaj madrac ima neusporedivu viskoznost i gustoću. Nakon uporabe brzo će se vratiti u prvobitni oblik. Madrac automatski raspoređuje težinu vašeg djeteta i smanjuje pritisak na ključne točke njegova tijela. Madrac je izrađen od 5 slojeva, od vrha do dna: gornja navlaka od poliesterske tkanine, 2 cm memorijske pjene 40 D, 14 cm obične pjene, 1 cm obične pjene i donja navlaka od poliesterske tkanine. Madraci su komprimirani zbog isporuke. Napominjemo da zbog higijenskih razloga madrac ne možete vratiti ako je ambalaža otvorena ili uklonjena.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 274760-8718475570370 Kategorije: , , ,

Opis

Ovaj zabavni dječji krevet u obliku vatrogasnog vozila žarkocrvene boje sigurno će privlačiti poglede u sobi vaše djece! Isporučuje se s udobnim madracem od memorijske pjene.

Ovaj moderni krevet izrađen je od visokokvalitetnog MDF-a i ima snažne drvene podnice, tako da može podnijeti svakodnevno trošenje. Djeca će se osjećati kao pravi vatrogasci u ovom iznimno zanimljivom krevetu! Visoke stranice spriječit će dječje padove. Krevet također ima praktičnu policu za pohranu s prednje strane. Postoje dva načina za sastavljanje ovog jedinstvenog kreveta. Doista se jednostavno sastavlja zahvaljujući priloženim uputama za montažu i potpunom potrebnom priboru za sastavljanje. Možete čak zamoliti dijete da vam pomogne s ovim zanimljivim projektom!

Madrac od memorijske pjene, dodatne debljine od otprilike 17 cm, mekan je i vrlo udoban. Zahvaljujući memorijskoj pjeni, ovaj madrac ima neusporedivu viskoznost i gustoću. Nakon uporabe brzo će se vratiti u prvobitni oblik. Madrac automatski raspoređuje težinu vašeg djeteta i smanjuje pritisak na ključne točke njegova tijela.

Madrac je izrađen od 5 slojeva, od vrha do dna: gornja navlaka od poliesterske tkanine, 2 cm memorijske pjene 40 D, 14 cm obične pjene, 1 cm obične pjene i donja navlaka od poliesterske tkanine. Madraci su komprimirani zbog isporuke.

Napominjemo da zbog higijenskih razloga madrac ne možete vratiti ako je ambalaža otvorena ili uklonjena.

 • Okvir kreveta:
 • Boja: Crvena
 • Materijal: MDF okvir + drvena podnica
 • Ukupna veličina: 214 x 111 x 97,5 cm (D x Š x V)
 • Unutarnja veličina: 190 / 200 x 93 x 20 cm (D x Š x V)
 • Pribor za montažu je uključen u isporuku
 • Jednostavno sastavljanje (može se sastaviti na 2 načina)
 • Preporučena dob: 4 godine i iznad
 • Madrac:
 • Boja: Bijela
 • Dimenzije: 200 x 90 x 17 cm (D x Š x V)
 • Materijal presvlake: 100 % poliester
 • Izrađen od 5 slojeva

Dodatne informacije

Težina 66,5 kg
Dostava

Na Vašoj adresi za 7 dana

Dostava

Na Vašoj adresi za radnih dana

To top