Početna/Uredska oprema/Uredski namještaj/Uredski stolovi/Dječji nagibni stol za učenje i crtanje ružičasto-bijeli

Dječji nagibni stol za učenje i crtanje ružičasto-bijeli

1.043,00kn uključ. PDV

Na zalihi

Dodajte novu dimenziju zabave i funkcionalnosti za svoju djecu u bilo koju prostoriju vašeg doma pomoću ovog dječjeg radnog stola za crtanje. S lijepim premazom i nevjerojatno čvrst, ovaj dječji radni prostor savršen je za svako dijete i lako će odgovarati bilo kojoj dječjoj sobi, područjima za učenje i brojnim drugim mjestima! Napravljen od kvalitetne iverice, ovaj dječji radni stol izrađen je za dugotrajnu upotrebu, lako se čisti i održava vlažnom krpom. Nagibna radna površina omogućuje udobno učenje, čitanje i bojenje, bez naprezanja vrata. Sadrži velike organizirane ladice na izvlačenje i otvorenu policu, što nudi dovoljno prostora za spremanje gumica, bojica, bojanki i ostalog blaga. Crtaći stol jednostavno se sastavlja.

Na zalihi

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Mastercard
Maestro
VisaSKU: 91757 Brand: Kategorije: , ,

Opis

Dodajte novu dimenziju zabave i funkcionalnosti za svoju djecu u bilo koju prostoriju vašeg doma pomoću ovog dječjeg radnog stola za crtanje. S lijepim premazom i nevjerojatno čvrst, ovaj dječji radni prostor savršen je za svako dijete i lako će odgovarati bilo kojoj dječjoj sobi, područjima za učenje i brojnim drugim mjestima!

Napravljen od kvalitetne iverice, ovaj dječji radni stol izrađen je za dugotrajnu upotrebu, lako se čisti i održava vlažnom krpom. Nagibna radna površina omogućuje udobno učenje, čitanje i bojenje, bez naprezanja vrata. Sadrži velike organizirane ladice na izvlačenje i otvorenu policu, što nudi dovoljno prostora za spremanje gumica, bojica, bojanki i ostalog blaga.

Crtaći stol jednostavno se sastavlja.

  • Boja: Ružičasta i bijela
  • Materijal: Iverica
  • Dimenzije: 100 x 55 x (73 – 87) cm (Š x D x V)
  • Podesiva nagibna površina
  • Uključuje 3 ladice i otvorenu policu
  • Stolna ploča sa šipkom za zaustavljanje
  • Idealno za učenje, čitanje, crtanje itd.

Dodatne informacije

Težina 27.9 kg
Dostava

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Go to Top