Početna/Dom i vrt/Dječja soba/Namještaj za dječju sobu/Dječji toaletni stolići/Dječji Stol za Šminkanje s 3 Ogledala i Svjetlom/Zvukom

Dječji Stol za Šminkanje s 3 Ogledala i Svjetlom/Zvukom

525,00kn uključ. PDV

Na zalihi

Unesite u život svoje djece dozu glamura s ovim dječjim stolom za šminkanje. Tvoj mali entuzijast šminkanja ili umjetnik friziranja se može pripremati uz pomoć ovog čvrstog, plastičnog stola koji je siguran i funkcionalan. Toaletni stol ima ugrađena svjetla koja se kontroliraju na dugme i funkcioniraju na baterije, za osvjetljavanje modernog ogledala. Kada se pritisne na vrhu stola gumb u obliku srca, ogledala se automatski otvore, glazba svira a osvjetljenje na okviru ogledala se upali. Osim toga, slatki fen za kosu u minijaturi zaista funkcionira kao pravi! Stol je opremljen ugrađenom ladicom da bi olakšali djeci organiziranje uključenih dodataka i kozmetičkih predmeta. Konstrukcija ga čini stabilnim, trajnim i jednostavnim za čišćenje. Vaša će djeca obožavati igranje s ovim stolom, što će im također pomoći da u igri razvijaju društvene vještine i naravno komunikaciju. Pogodno je za djecu od 3 ili više godina. Ovaj kozmetički stol za igranje zahtijeva 5 x AA baterije, koje nisu uključene u isporuku. Isporuka uključuje: 1 x stol, 1 x stolica, 1 x fen, 3 x lak za nokte, 2 x narukvice, 2 x karmina, 3 x prstena, 2 x rajf, 1 x lančić i 1 x četka za kosu.

Na zalihi

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Mastercard
Maestro
Visa
Diners
DiscoverOpis

Unesite u život svoje djece dozu glamura s ovim dječjim stolom za šminkanje.

Tvoj mali entuzijast šminkanja ili umjetnik friziranja se može pripremati uz pomoć ovog čvrstog, plastičnog stola koji je siguran i funkcionalan. Toaletni stol ima ugrađena svjetla koja se kontroliraju na dugme i funkcioniraju na baterije, za osvjetljavanje modernog ogledala. Kada se pritisne na vrhu stola gumb u obliku srca, ogledala se automatski otvore, glazba svira a osvjetljenje na okviru ogledala se upali. Osim toga, slatki fen za kosu u minijaturi zaista funkcionira kao pravi! Stol je opremljen ugrađenom ladicom da bi olakšali djeci organiziranje uključenih dodataka i kozmetičkih predmeta. Konstrukcija ga čini stabilnim, trajnim i jednostavnim za čišćenje.

Vaša će djeca obožavati igranje s ovim stolom, što će im također pomoći da u igri razvijaju društvene vještine i naravno komunikaciju. Pogodno je za djecu od 3 ili više godina.

Ovaj kozmetički stol za igranje zahtijeva 5 x AA baterije, koje nisu uključene u isporuku.

Isporuka uključuje: 1 x stol, 1 x stolica, 1 x fen, 3 x lak za nokte, 2 x narukvice, 2 x karmina, 3 x prstena, 2 x rajf, 1 x lančić i 1 x četka za kosu.

  • Materijal: Plastika
  • Boja: Ružičasta i plava
  • Veličina: 45 x 25 x 71,5 cm (D x Š x V)
  • S 3 ogledala
  • Uz svjetlo i zvučne efekte
  • Preporučena dob: 3 godine +
  • Vrsta baterija : 5 x AA baterije (nisu uključene )
  • Jednostavno sastavljanje
  • Isporuka uključuje: 1 x stol, 1 x stolica, 1 x fen, 3 x lak za nokte, 2 x narukvice, 2 x karmina, 3 x prstena, 2 x rajf, 1 x lančić i 1 x četka za kosu.
  • UPOZORENJE: Nije prikladno za djecu mlađu od 36 mjeseci.

Dodatne informacije

Težina 3.3 kg
Dostava

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Go to Top