Besplatna dostava

E-skuter HECHT COCIS ZERO GREEN

Šifra proizvoda: 3038-086515

1.779,00 s PDV-om

Nema na zalihi

Sigurna kupovina | Mogućnost obročnog plaćanja
Mastercard
Maestro
Visa
Diners
Discover

E-skuter HECHT COCIS ZERO pokretan motorom bez četkica od 1500 W s odobrenjem za promet.

Zatražite dodatne informacije
SKU: 3038-086515 Kategorija:

Opis

E-skuter HECHT COCIS ZERO pokretan motorom bez četkica od 1500 W s odobrenjem za promet.

Maksimalna brzina ograničena je na 45 km/h, stoga ga mogu voziti osobe od 15 i više godina s vozačkom dozvolom skupine AM.

Motor napaja visokokvalitetna litijska baterija 60 V / 20 Ah. Potpuno napunjena baterija ima domet do 60 km. Baterija je pohranjena u kutiji ispod sjedala, postoji još jedna kutija u podu ispod vozačevih nogu, gdje se po želji može staviti druga baterija.

Skuter je dvosjed, maksimalna nosivost je 175 kg. Opremljen je disk kočnicama, kotači su obuveni u robusne gume bez zračnica 18*9,50.

Idealan je i za gradski promet i za putovanja na kraće udaljenosti izvan grada, na primjer za putovanje na posao ili u školu.

Temeljna prednost električnog skutera je vrlo jeftin rad uz minimalno održavanje. Cijena po kilometru djelić je cijene rada motora s unutarnjim izgaranjem. Jeftinije je samo voziti bicikl ili hodati. Elektromotor je tih, ne proizvodi pare i ima veliki okretni moment čak i pri malim brzinama. Skuter je stoga okretan pri pokretanju, što je posebno korisno u gradskoj gužvi.

Podaci o maksimalnom dometu daju okvirnu vrijednost koja se može postići u apsolutno idealnim uvjetima. U praksi na domet u velikoj mjeri utječu težina vozača i ostalog tereta, visinski nagib koji se svladava tijekom vožnje, vremenski uvjeti, stanje ceste, stil vožnje, učestalost izlaska (npr. na raskrižjima), stanje guma (osobito njihova napuhanost), stanje baterije i mnogi drugi čimbenici. U ekstremnim uvjetima, raspon se može smanjiti na manje od 50% navedene vrijednosti.

Parametri:

  • Nazivna snaga motora (kW) 1,5
  • Baterija – kapacitet (Ah) 20
  • Akumulator – tip Li-ion

Sve električne skutere iz naše ponude pogledajte ovdje – ELEKTRIČNI SKUTERI.

Dodatne informacije

Dostava

RASPRODANO! 2 MJESECA ZA NOVU ZALIHU

To top