Električna kosilica – HECHT 1845

Šifra proizvoda: 3038-HECHT1845

279,04 s PDV-om

Na Vašoj adresi kroz 7 do 9 radnih dana

Na zalihi

Sigurna kupovina | Mogućnost obročnog plaćanja
Mastercard
Maestro
Visa
Diners
Discover

Električna kosilica sa širinom rezanja od 46 cm. Ulazna snaga 1800 W. Zapremina košare 60 l. Bez pogona. Kosilica je prikladna za košenje površina do cca. 1000 m2.

Zatražite dodatne informacije

Opis

Prednosti:

Visokokvalitetan, snažan, snažan motor od 1800 W

Metalno kućište visoke kvalitete

Veliki 8″ prednji i 11″ stražnji kotači s patentiranim W dizajnom, za jednostavno manevriranje na travnjaku

Čep za malčiranje besplatan kao standard

Centralno podešavanje svih kotača

prijenos brzine pomoću malog klinastog remena značajno povećava okretni moment stroja (Turbo motor) i sprječava izgaranje motora i time skupe popravke kada nož udari u prepreku

Jednostavan za korištenje i vrlo jednostavan rad

Elegantan i bezvremenski dizajn

Ergonomski oblik upravljača za maksimalnu udobnost pri radu

Brzo sklopivi i rasklopivi upravljač za lakši transport

Velika, moderna plastično-tekstilna košara 60 l s udobnom ručkom i indikatorom napunjenosti

velika ručka na poklopcu motora za lak transport kosilica

HECHT 1845 je električna rotacijska kosilica bez pogona, čija je osnova poštena metalna šasija, koja ne samo da ima dovoljnu krutost, već pruža operateru i dovoljnu zaštitu od bilo kakvih predmeta koje slučajno baci nož kosilice. Čelične noževe kosilice od 46 cm pokreće električni “TURBO motor” visokog momenta s ulaznom snagom od 1800 W, što daje dovoljno snage za radnu širinu od 460 mm. Visina rezanja se podešava centralno jednom polugom u rasponu od 30 – 75 mm. Unatoč masivnoj izradi, kosilica je zadržala relativno ugodnu težinu od 23,8 kg. Ovi parametri čine kosilicu prikladnom za redovitu košnju parcela preporučene površine do 1000 m2.

Kosilica ove klase je samo po sebi s ručkom s mogućnošću udobnog sklapanja. Velika prednost je i poluga motornog prekidača koja se proteže cijelom širinom ručke. To omogućuje vođenje kosilice bilo kojom rukom, a korištenje druge ruke, na primjer, za sigurno rukovanje kabelom za napajanje. Naravno, tu je i sigurnosna tipka protiv slučajnog pokretanja i osigurač kabela.

Prostrana košara od 60 l opremljena je mehaničkim pokazivačem razine napunjenosti. Košara je opremljena malim poklopcem na stražnjoj strani, koji se podiže strujanjem zraka iz rotora kosilice. Zahvaljujući promjeni protoka ovisno o statusu napunjenosti košare, ovaj ventil mijenja svoj položaj i operater ima stalan pregled nad stanjem košare.

Zanimljiva značajka je i funkcija “REZANJE RUBOVA”. Zahvaljujući pametno oblikovanoj šasiji kosilice, noževi dosežu gotovo do samog ruba travnjaka kada kosite uz zidove i ograde. Dovršavanje travnjaka nakon košnje, primjerice odgovarajućim trimerom, tada je osjetno lakše i brže, au mnogim slučajevima dovršavanje više uopće nije potrebno.

Ova kosilica je također opremljena funkcijom “MULCHING”. Dodatak koji je uključen u cijenu kosilice je set za malčiranje, koji pokriva otvor za izbacivanje šasije u košaru, a zahvaljujući posebnom dizajnu noža, trava se tada lagano reže. Ti ostaci zatim padaju u korijenje travnjaka, gdje trunu i služe kao prirodno gnojivo. Zanimljivo je da ovaj malč ne začepljuje travu slamom, naprotiv, štiti je od gubitka vlage i tako potiče njen zdrav rast.

Zahvaljujući korištenju električnog pogona, kosilica je vrlo jednostavna za rukovanje. Nedostatak korištenja strujnog kabela znatno je nadoknađen jednostavnošću pokretanja, rukovanja i, u usporedbi s motorima s unutarnjim izgaranjem, mnogo lakšim održavanjem, što višestruko smanjuje troškove rada.

Preporučena površina rezanja do 1000 m2

Motor električni 230 V/ 50 Hz

Tip pokretača Elektromotor

Potrošnja energije (W) 1800

Rezanje rubova Da

Metalni dizajn šasije

Centralno podešavanje visine Da

Malč Da

Težina (kg) 23,8

Radna širina (cm) 46

Zapremina košare u (litrama) 60

Visina dizanja max (mm) 75

Visina dizanja min (mm) 30

Pokrenite električni

Promjer kotača naprijed/straga (inči) 8/11

Kotači s kugličnim ležajevima Da

Brzina rada alata (rpm) 3100

Dodatne informacije

Težina 23,8 kg
Vrijeme isporuke

7 do 9

To top