Električni bicikl – HECHT COMPOS WHITE

Šifra proizvoda: 3038-HECHTCOMPOSWHITE

Sigurna kupovina | Mogućnost obročnog plaćanja
Mastercard
Maestro
Visa
Diners
Discover

Sklopivi gradski električni bicikl HECHT COMPOS cijenit ćete u vožnji gradom, ali i na biciklističkim izletima.

Zatražite dodatne informacije

Opis

Prednosti:

  • Shimano mjenjač
  • Tekro disk kočnice
  • Prednje i stražnje LED svjetlo
  • Li-ion baterija skrivena u okviru
  • Prednja ovjesna vilica
  • Domet uz pomoć elektromotora do 55 km
  • Jednostavan za transport ili skladištenje nakon sklapanja

Električni bicikl nije samo sportski alat, već i jedinstveno prijevozno sredstvo.

Sklopivi gradski električni bicikl HECHT COMPOS cijenit ćete u vožnji gradom, ali i na biciklističkim izletima. Ovu “slagalicu” možete zgodno spakirati u prtljažnik automobila ili u karavanu – za kratko putovanje ili čak cijeli odmor. No, bicikl HECHT COMPOS prvenstveno je namijenjen gradskom prometu, gdje možete lako izbjeći kolone automobila i obično na odredište stižete mnogo minuta brže nego da ste putovali automobilom ili javnim prijevozom. Bicikl se može brzo sklopiti u nekoliko pokreta, tako da ga lako možete smjestiti u lift, neće vam smetati ni u uredu ili stanu. Ne morate se čak baviti problemima parkiranja. Nema više problema s parkomatima ili zonama parkiranja koje se plaćaju u središtima velikih gradova.
Upravo zbog ovih karakteristika urbani e-bicikli postaju popularno prijevozno sredstvo ne samo među studentima; uspješni poslovni ljudi sve više ih koriste u velikim gradovima čime štede dragocjeno vrijeme.
Baterija je skrivena u okviru e-bicikla, tako da ne smeta. Bateriju možete puniti izravno u biciklu, no ona se može lako izvaditi, a ako bicikl spremate na mjesto gdje nema struje, bateriju možete puniti i zasebno kod kuće. Punjač je naravno uključen u isporuku. U okviru je baterija osigurana od krađe bravom s ključem.

Motor i mjenjač potpuno su skriveni u glavčini stražnjeg kotača. Elektromotor se aktivira automatski čim stanete na pedale. Dakle, električni bicikl ne funkcionira kao motocikl, ali vam značajno pomaže pri pedaliranju. Pomoću tipki na lijevom upravljaču možete postaviti 5 razina u kojima će vam motor pomoći ili potpuno isključiti pomoć. Uz asistenciju nije problem lako se popeti na brdo na kojem će se oznojiti i najokorjeliji sportaši.
Samo upravljanje e-biciklom je jednostavno. Sve se kontrolira pomoću tri tipke na lijevoj ručki upravljača. E-bicikl možete uključiti ili isključiti dugim pritiskom na tipku M; kratkim pritiskom na ovu tipku možete promijeniti prikazane informacije na zaslonu. Pomoću gumba plus/minus (+/–) postavite intenzitet pomoći u pet koraka. Dugo pritisnite tipku plus (+) za uključivanje ili isključivanje prednjeg svjetla i osvjetljenja zaslona. Zanimljiva funkcija je asistent za hodanje. Dugim pritiskom na tipku minus (–) nakon dvije sekunde bicikl prelazi u način rada za pomoć pri hodanju i počinje se sam kretati brzinom od približno 6 km/h. Ovu funkciju sigurno ćete koristiti, primjerice, ako gurate bicikl uz strmo brdo. Pomoćnik za hodanje aktivira se samo ako držite pritisnut gumb minus (–). Čim otpustite gumb, bicikl se odmah zaustavlja.
Prednje svjetlo sastoji se od LED diode jakog svjetla. Reflektor se napaja iz baterije, ali zahvaljujući korištenju LED dioda troši gotovo zanemarivu energiju. Ispod sjedala je crveno krajnje svjetlo koje se napaja vlastitom integriranom baterijom.
Bicikl je opremljen SHIMANO mjenjačem i kasetom sa sedam brzina (tzv. sedam kotača). Prednji i stražnji kotači koče se TEKTRO ARIES disk kočnicama. Prednja vilica je opružena, što ćete svakako cijeniti u vožnji preko šahtova i često zanemarenih rupa na cesti. Kotači su izrađeni od izdržljive aluminijske legure.

HECHT COMPOS ima pripremu za pričvršćivanje odgovarajućih blatobrana ili stražnjeg nosača. Ukupna težina bicikla s baterijom je 22 kg.
Li-ion baterija ima kapacitet od 8,8 Ah pri naponu od 36 V. Od potpunog pražnjenja, baterija se u potpunosti napuni isporučenim punjačem (u sklopu isporuke) za otprilike 5 sati. Snaga motora je 250 W. Maksimalna brzina bicikla s asistencijom je 25 km/h, nakon postizanja te brzine pomoć se automatski isključuje i ponovno uključuje čim brzina padne ispod 25 km/h. Bicikl na taj način ispunjava uvjete za rad na cestama prema važećim zakonskim propisima za Češku Republiku i većinu drugih zemalja EU. Domet bicikla s asistencijom na jedno punjenje je cca. 55 km. Bicikl je naravno moguće koristiti i s isključenom asistencijom, no potrebno je uzeti u obzir da integrirani motor s zupčanicima u stražnjoj glavčini pruža blagi otpor u vožnji.
Bicikl HECHT COMPOS prvenstveno je razvijen za urbane sredine, ali to ne znači da se ne može koristiti za putovanja. Bicikl će svakako cijeniti starije osobe, koje mogu bez problema otići u kupovinu, poštu ili posjetiti prijatelje u susjednom selu. Oni koji imaju zdravstvenih problema ili nisu sigurni u svoju kondiciju
konačno će uživati ​​u izletima i biciklizmu. U usporedbi s klasičnim biciklom, električni bicikl ima prednost što se ne umorite tijekom vožnje – možete ga voziti na posao ili u školu, a da se putem ne oznojite. Električni bicikl HECHT COMPOS postat će vam pomoćnik kako u gradskoj vožnji, tako iu putovanju na posao, u školu ili na izlete u prirodu. Za vožnju električnog bicikla nije vam potrebna vozačka dozvola.

Prijevoz

Skuteri, motocikli, četverotočkaši, kolica, električni bicikli i traktori isporučuju se kompletni i prilagođeni. Zbog toga rok isporuke može biti duži od uobičajena 2 radna dana.

Dimenzionirane i sastavljene proizvode nije moguće slati redovnom kurirskom službom jer postoji veliki rizik od oštećenja. Stoga samo:

Rezervacije u trgovini HECHT

U trgovini će vam prodajni tehničari pripremiti proizvod za preuzimanje, upoznati vas s proizvodom i održati kratku obuku. Tada ćete se sami pobrinuti za prijevoz od trgovine do svoje kuće ili možete organizirati prijevoz naše tvrtke HECHT u trgovini.

HECHT dostava

Tijekom procesa narudžbe u e-trgovini odabirete HECHT dostavu. Nakon toga će Vas kontaktirati naš djelatnik s kojim će se dogovoriti uvjeti prijevoza i plaćanja. Proizvod će vam zatim biti dostavljen na kućnu adresu.

To top