Električni bicikl – HECHT GRIMIS SILVER

Šifra proizvoda: 3038-HECHTGRIMISSILVER

Sigurna kupovina | Mogućnost obročnog plaćanja
Mastercard
Maestro
Visa
Diners
Discover

Električni bicikl nije samo sportski alat, već i jedinstveno prijevozno sredstvo.

Zatražite dodatne informacije

Opis

Električni bicikl nije samo sportski alat, već i jedinstveno prijevozno sredstvo.
Cijenit ćete sportski vanjski električni bicikl HECHT GRIMIS SILVER na duljim biciklističkim izletima ili izletima na velika brda. Ako se bavite sportom ili ako ste na dugim putovanjima kroz prirodu, to će vam omogućiti bolje rezultate i uvijek ćete puni energije stići na odredište. Samo o vama ovisi koliko ćete snage uložiti u pedaliranje. Električni bicikl omogućuje vam da stignete tamo gdje biste inače morali javnim prijevozom ili automobilom, kombinacijom vlastite snage i pomoći elektromotora.
Baterija je potpuno skrivena u okviru ovog bicikla, tako da ne smeta sportskom dizajnu bicikla. Slično tome, električni motor je potpuno skriven, uključujući zupčanike u glavčini stražnjeg kotača. Elektromotor se aktivira automatski čim stanete na pedale. Dakle, e-bicikl ne funkcionira kao motocikl, ali vam puno pomaže pri pedaliranju. Gumbima na lijevom upravljaču možete postaviti 9 razina u kojima će vam motor pomoći. Uz pomoć motora možete se lako popeti na uzbrdicu koja će oznojiti i najokorjelije sportaše. Također možete isključiti pomoć elektromotora.
Na velikom preglednom zaslonu možete vidjeti stanje napunjenosti baterije, trenutnu brzinu, postavljenu razinu pomoći elektromotora i broj prijeđenih kilometara. Također možete vidjeti prosječnu i maksimalnu brzinu vožnje.

Upravljanje e-biciklom je jednostavno. Sve se kontrolira pomoću tri tipke na lijevoj ručki upravljača. E-bicikl možete uključiti ili isključiti dugim pritiskom na tipku M. Kratkim pritiskom na ovu tipku mijenjate informacije prikazane na zaslonu. Pomoću gumba plus/minus (+/–) tada možete postaviti intenzitet pomoći u devet razina ili je isključiti. Dugo pritisnite tipku plus (+) za uključivanje ili isključivanje prednjeg svjetla i osvjetljenja zaslona. Zanimljiva funkcija je pomoćnik za hodanje. Dugim pritiskom (2 s) tipke minus (–) bicikl se prebacuje u način rada za pomoć pri hodanju i počinje se sam kretati brzinom od približno 6 km/h. Ovu funkciju sigurno ćete koristiti, primjerice, ako gurate bicikl uz strmo brdo. Pomoćnik za hodanje aktivira se samo ako držite pritisnut gumb minus (–). Čim otpustite gumb, bicikl se odmah zaustavlja.
Prednje svjetlo sastoji se od para LED jakog svjetla. Reflektor se napaja iz baterije, ali zahvaljujući korištenju LED dioda troši gotovo zanemarivu energiju. Ispod sjedala nalazi se crveno stražnje svjetlo koje napaja vlastita integrirana baterija. HECHT GRIMIS SREBRNI
bicikl je opremljen SHIMANO mjenjačem tipa Acera. Bicikl je opremljen s tri pretvarača i kasetom sa sedam brzina (tj. s tri kotača sprijeda i sa sedam kotača straga). Prednji i stražnji kotači koče se TEKTRO ARIES disk kočnicama. Ispred
RST suspenzijska vilica ima podesivu krutost.

Čvrsti aluminijski okvir daje e-biciklu veliku krutost; cijeli bicikl ima samo 19 kg.
Li-ion baterija ima kapacitet od 10 Ah pri naponu od 36 V. Od potpunog pražnjenja, baterija se u potpunosti napuni isporučenim punjačem (u sklopu isporuke) za otprilike 5 sati. Snaga motora je 250 W. Maksimalna brzina bicikla uz pomoć je 25 km/h; nakon postizanja te brzine, pomoć se automatski isključuje i ponovno uključuje čim brzina padne ispod 25 km/h. Bicikl na taj način ispunjava uvjete za rad na cestama prema važećim zakonskim propisima za Češku Republiku i većinu drugih zemalja EU. Domet bicikla s asistencijom na jedno punjenje je cca. 70 km . Naravno, bicikl možete koristiti i s isključenom asistencijom, no potrebno je uzeti u obzir da integrirani motor s zupčanicima u stražnjoj glavčini pruža blagi otpor u vožnji.

Zahvaljujući činjenici da je cijeli sustav električnog pogona vješto skriven u dizajnu bicikla, izbjeći ćete ruganje utreniranih biciklista i vjerojatno ih iznenaditi lakoćom s kojom možete savladati i najstrmija brda. Oni koji imaju zdravstvenih problema ili nisu sigurni u svoju kondiciju konačno će uživati ​​u izletima i biciklizmu.
Sportski vanjski električni bicikl HECHT GRIMIS SILVER postat će vaš pouzdan pomoćnik na odlascima na posao, u školu, ali posebno na izletima u prirodu. Ne treba vam vozačka dozvola
voziti električni bicikl.

Prijevoz

Skuteri, motocikli, četverotočkaši, kolica, električni bicikli i traktori isporučuju se kompletni i prilagođeni. Zbog toga rok isporuke može biti duži od uobičajena 2 radna dana.

Dimenzionirane i sastavljene proizvode nije moguće slati redovnom kurirskom službom jer postoji veliki rizik od oštećenja. Stoga samo:

Rezervacije u trgovini HECHT

U trgovini će vam prodajni tehničari pripremiti proizvod za preuzimanje, upoznati vas s proizvodom i održati kratku obuku. Tada ćete se sami pobrinuti za prijevoz od trgovine do svoje kuće ili možete organizirati prijevoz naše tvrtke HECHT u trgovini.

HECHT dostava

Tijekom procesa narudžbe u e-trgovini odabirete HECHT dostavu. Nakon toga će Vas kontaktirati naš djelatnik s kojim će se dogovoriti uvjeti prijevoza i plaćanja. Proizvod će vam zatim biti dostavljen na kućnu adresu.

To top