Električni bicikl – HECHT GRIMIS WHITE

Šifra proizvoda: 3038-013344

Sigurna kupovina | Mogućnost obročnog plaćanja
Mastercard
Maestro
Visa
Diners
Discover

Električni bicikl nije samo sportski alat, već i jedinstveno prijevozno sredstvo.

Zatražite dodatne informacije

Opis

Električni bicikl nije samo sportski alat, već i jedinstveno prijevozno sredstvo.
Cijenit ćete sportski vanjski električni bicikl HECHT GRIMIS GREEN na duljim biciklističkim izletima ili izletima na velika brda. Ako se bavite sportom ili ako ste na dugim putovanjima kroz prirodu, to će vam omogućiti bolje rezultate i uvijek ćete puni energije stići na odredište. Samo o vama ovisi koliko ćete snage uložiti u pedaliranje. Električni bicikl omogućuje vam da stignete tamo gdje biste inače morali javnim prijevozom ili automobilom, kombinacijom vlastite snage i pomoći elektromotora.

Elektromotor se aktivira automatski čim stanete na pedale. Dakle, e-bicikl ne funkcionira kao motocikl, ali vam puno pomaže pri pedaliranju. Gumbi na lijevoj ručki mogu se koristiti za postavljanje razina u kojima će vam motor pomoći. Uz pomoć motora možete se lako popeti na uzbrdicu koja će oznojiti i najokorjelije sportaše. Također možete isključiti pomoć elektromotora.

Čvrsti aluminijski okvir daje e-biciklu veliku krutost; cijeli bicikl ima samo 20,5 kg. Li-ion baterija ima kapacitet od 14 Ah pri naponu od 36 V. Od potpunog pražnjenja, baterija se u potpunosti napuni isporučenim punjačem (u sklopu isporuke) za otprilike 5-7 sati. Snaga motora je 250 W. Maksimalna brzina bicikla uz pomoć je 25 km/h; nakon postizanja te brzine, pomoć se automatski isključuje i ponovno uključuje čim brzina padne ispod 25 km/h. Bicikl na taj način ispunjava uvjete za rad na cestama prema važećim zakonskim propisima za Češku Republiku i većinu drugih zemalja EU. Izračunati domet bicikla s asistencijom s jednim punjenjem je cca. 110 km . Naravno, bicikl možete koristiti i s isključenom asistencijom, no potrebno je uzeti u obzir da integrirani motor s zupčanicima u stražnjoj glavčini pruža blagi otpor u vožnji.

Oni koji imaju zdravstvenih problema ili nisu sigurni u svoju kondiciju konačno će uživati ​​u izletima i biciklizmu.
Sportski vanjski električni bicikl HECHT GRIMIS GREEN postat će vaš pouzdan pomoćnik na odlascima na posao, u školu, ali posebno na izletima u prirodu. Ne treba vam vozačka dozvola
voziti električni bicikl.

Svojstva:

 • Materijal okvira Aluminij
 • Veličina okvira 18 inča
 • Mjenjač Shimano
 • Kočioni diskovi
 • Kotači (inči) 27,5
 • Prednja vilica S oprugom, podesiva
 • Motor u stražnjoj glavčini
 • Vrsta baterije Li-ion
 • Baterija – kapacitet (Ah) 14
 • Baterija – napon (V) 36
 • Spremište akumulatora Na okviru
 • Stvarni domet (km) 80
 • Izračunati domet (km) 110
 • Težina (kg) 20,5

Litijeva baterija

Prednost modernih litijevih baterija je njihova velika gustoća energije. U usporedbi sa starijim tipovima akumulatora, oni se stoga ističu velikim kapacitetom uz manju težinu i dimenzije. Mala i lagana litijska baterija stoga može napajati motor jednako dugo kao nekoliko puta veća i teža olovna baterija.

Transport

Skuteri, motocikli, četverotočkaši, kolica, električni bicikli i traktori isporučuju se kompletni i prilagođeni. Zbog toga rok isporuke može biti duži od uobičajena 2 radna dana.

Dimenzionirane i sastavljene proizvode nije moguće slati redovnom kurirskom službom jer postoji veliki rizik od oštećenja. Stoga samo:

Rezervacije u trgovini HECHT

U trgovini će vam prodajni tehničari pripremiti proizvod za preuzimanje, upoznati vas s proizvodom i održati kratku obuku. Tada ćete se sami pobrinuti za prijevoz od trgovine do svoje kuće ili možete organizirati prijevoz naše tvrtke HECHT u trgovini.

HECHT dostava

Tijekom procesa narudžbe u e-trgovini odabirete HECHT dostavu. Nakon toga će Vas kontaktirati naš djelatnik s kojim će se dogovoriti uvjeti prijevoza i plaćanja. Proizvod će vam zatim biti dostavljen na kućnu adresu.

To top