Električni bicikl – HECHT PRIME RED

Šifra proizvoda: 3038-984966

Sigurna kupovina | Mogućnost obročnog plaćanja
Mastercard
Maestro
Visa
Diners
Discover

Urbani električni bicikl HECHT PRIME je pouzdan bicikl, dizajniran za svakodnevnu upotrebu u gradu i na selu.

Zatražite dodatne informacije

Opis

Prednosti:

  • Shimano mjenjač
  • Disk kočnice
  • Prednji i stražnji nosač
  • Niski okvir za laku montažu
  • Prednje svijetlo
  • Poklopac lanca
  • Domet uz pomoć elektromotora do 60 km

Urbani električni bicikl HECHT PRIME je pouzdan bicikl, dizajniran za svakodnevnu upotrebu u gradu i na selu. Nisko postavljeni okvir omogućuje jednostavnu montažu i demontažu. Automatski uključen elektromotor znatno pomaže pedaliranju. Uzbrdo možete ići i bez imalo napora. U isto vrijeme, kontrola je jednako jednostavna kao i kod običnog bicikla. Pomoć se aktivira jednim pritiskom na gumb, a za sve ostalo brine elektronika. Motor počinje pomagati tek kad krenete pedalirati, čim stanete, motor se gasi. Tako čak i starije osobe mogu voziti bicikl bez ikakvih problema. Idealan je za svakodnevno putovanje na posao, u shopping, posjete, ali i izlete po okolici. Pomoću tipki na lijevom upravljaču možete postaviti 5 razina u kojima će vam motor pomoći ili potpuno isključiti pomoć. Uz asistenciju nije problem lako se popeti na brdo na kojem će se oznojiti i najokorjeliji sportaši. Opremljena je prostranom košarom ispred upravljača i nosačem. Ispod nosača je moderna li-ion baterija, s kojom bicikl može prijeći do 60 km s jednim punjenjem. Samo upravljanje e-biciklom je jednostavno. Sve se kontrolira pomoću tri tipke na lijevom upravljaču. E-bicikl možete uključiti ili isključiti dugim pritiskom na tipku M; kratkim pritiskom na ovu tipku možete promijeniti prikazane informacije na zaslonu. Pomoću gumba plus/minus (+/–) postavite intenzitet pomoći u pet koraka. Zanimljiva funkcija je asistent za hodanje. Dugim pritiskom na tipku minus (–) nakon dvije sekunde bicikl prelazi u način rada za pomoć pri hodanju i počinje se sam kretati brzinom od približno 6 km/h. Ovu funkciju sigurno ćete koristiti, primjerice, ako gurate bicikl uz strmo brdo. Pomoćnik za hodanje aktivira se samo ako držite pritisnut gumb minus (–). Čim otpustite gumb, bicikl se odmah zaustavlja. Li-ion baterija ima kapacitet od 10,4 Ah pri naponu od 36 V. Od potpunog pražnjenja, baterija se u potpunosti napuni isporučenim punjačem (u sklopu isporuke) za otprilike 5 sati. Snaga motora je 250 W. Maksimalna brzina bicikla s asistencijom je 25 km/h, nakon postizanja te brzine pomoć se automatski isključuje i ponovno uključuje čim brzina padne ispod 25 km/h. Bicikl na taj način ispunjava uvjete za rad na cestama prema važećim zakonskim propisima za Češku Republiku i većinu drugih zemalja EU.

Domet bicikla s asistencijom na jedno punjenje je cca. 60 km. Bicikl je naravno moguće koristiti i s isključenom asistencijom, no potrebno je uzeti u obzir da integrirani motor s zupčanicima u stražnjoj glavčini pruža blagi otpor u vožnji. Oni koji imaju zdravstvenih problema ili nisu sigurni u svoju kondiciju konačno će uživati ​​u izletima i biciklizmu. U usporedbi s klasičnim biciklom, električni bicikl ima prednost što se ne umorite tijekom vožnje – možete ga voziti na posao ili u školu, a da se putem ne oznojite. Električni bicikl HECHT PRIME postat će vam pomoćnik u vožnji gradom, putovanju na posao, u školu ili na izletima u prirodu.

Za vožnju električnog bicikla nije vam potrebna vozačka dozvola

Prijevoz

Skuteri, motocikli, četverotočkaši, kolica, električni bicikli i traktori isporučuju se kompletni i prilagođeni. Zbog toga rok isporuke može biti duži od uobičajena 2 radna dana.

Dimenzionirane i sastavljene proizvode nije moguće slati redovnom kurirskom službom jer postoji veliki rizik od oštećenja. Stoga samo:

Rezervacije u trgovini HECHT

U trgovini će vam prodajni tehničari pripremiti proizvod za preuzimanje, upoznati vas s proizvodom i održati kratku obuku. Tada ćete se sami pobrinuti za prijevoz od trgovine do svoje kuće ili možete organizirati prijevoz naše tvrtke HECHT u trgovini.

HECHT dostava

Tijekom procesa narudžbe u e-trgovini odabirete HECHT dostavu. Nakon toga će Vas kontaktirati naš djelatnik s kojim će se dogovoriti uvjeti prijevoza i plaćanja. Proizvod će vam zatim biti dostavljen na kućnu adresu.

To top