Početna/Dom i vrt/Vrt, terasa i okućnica/Vrtni namještaj/Vrtni stolovi/FMD zidni sklopivi stol s policom bijeli 658-002

FMD zidni sklopivi stol s policom bijeli 658-002

822,00kn uključ. PDV

Nema na zalihi

Zidni sklopivi stol s policom za izlaganje marke FMD vrlo je praktičan i štedi prostor. Bit će idealan za manje kuhinje, spavaće sobe ili dnevne boravke jer se može lako sklopiti radi uštede prostora kad nije u uporabi.Kao dodatnu pogodnost, ima ugrađenu policu za izlaganje, tako da čak i kad je sklopljen, i dalje služi za izlaganje vaših omiljenih ukrasnih predmeta. Ovaj sklopivi zidni stol s policom marke FMD napravljen je od ploče od iverice obložene melaminom u nenametljivoj bijeloj boji koja će se uklopiti u gotovo svaki stil interijera.

Nema na zalihi

Mastercard
Maestro
VisaOpis

Zidni sklopivi stol s policom za izlaganje marke FMD vrlo je praktičan i štedi prostor.

Bit će idealan za manje kuhinje, spavaće sobe ili dnevne boravke jer se može lako sklopiti radi uštede prostora kad nije u uporabi.

Kao dodatnu pogodnost, ima ugrađenu policu za izlaganje, tako da čak i kad je sklopljen, i dalje služi za izlaganje vaših omiljenih ukrasnih predmeta.

Ovaj sklopivi zidni stol s policom marke FMD napravljen je od ploče od iverice obložene melaminom u nenametljivoj bijeloj boji koja će se uklopiti u gotovo svaki stil interijera.

  • Boja: Bijela
  • Materijal: Iverica obložena melaminom
  • Dimenzije: 80 x 50,4 x 83,2 cm (D x Š x V)
  • Sklopivi stol koji štedi prostor s policom za izlaganje
  • Isporuka uključuje samo stol s policom

Dodatne informacije

Težina 14.38 kg
Dostava

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Go to Top