Intex naslonjač na razvlačenje sivi vinilni

582,00kn uključ. PDV

Nema na zalihi

Ovaj Intexov naslonjač na razvlačenje 66551NP ponudit će udobno rješenje za opuštanje i odmor. Idealan je za studentske domove, gostinjske sobe ili kampove. Naslonjač se začas može pretvoriti u krevet za jednu osobu. Napravljen je od mekanog materijala koji je nježan za kožu, kako bi se osiguralo vrhunsko iskustvo sjedenja. Osim toga, na osloncu za ruke ima držač za čaše s osvježenjem. Ventil 2-u-1 ima izuzetno široke otvore za brzo napuhavanje i ispuhavanje. Sofa može biti kompaktno presavijene za jednostavnu pohranu.

Nema na zalihi

Mastercard
Maestro
VisaOpis

Ovaj Intexov naslonjač na razvlačenje 66551NP ponudit će udobno rješenje za opuštanje i odmor. Idealan je za studentske domove, gostinjske sobe ili kampove.

Naslonjač se začas može pretvoriti u krevet za jednu osobu. Napravljen je od mekanog materijala koji je nježan za kožu, kako bi se osiguralo vrhunsko iskustvo sjedenja. Osim toga, na osloncu za ruke ima držač za čaše s osvježenjem.

Ventil 2-u-1 ima izuzetno široke otvore za brzo napuhavanje i ispuhavanje. Sofa može biti kompaktno presavijene za jednostavnu pohranu.

  • Materijal: Vinil
  • Dimenzije (kad je produžen): 117 x 224 x 66 cm (Š x D x V)
  • 2-u-1 ventil za brzo napuhavanje i ispuhavanje
  • Može se razvući kao krevet
  • S držačem za čaše na osloncima za ruke
  • Broj Intexovog artikla: 66551NP

Dodatne informacije

Težina 10.46 kg
Dostava

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Go to Top