Početna/Sport/Planinarenje i kampiranje/Oprema i pribor za kampiranje/Namještaj za kampiranje/Zračni madraci/Intex Visoki krevet na napuhavanje sa uzglavljem PVC 99x191x42 cm

Intex Visoki krevet na napuhavanje sa uzglavljem PVC 99x191x42 cm

490,00kn uključ. PDV

Na zalihi

Zahvaljujući Fiber Tech konstrukciji, materijal se sastoji od tisuću poliesterskih vlakana, visoke čvrstoće, koja poboljšavaju udobnost, stabilnost i potporu. Za razliku od tradicionalnih krveta na napuhavanje,poliesterska vlakna visoke čvrstoće ne gube elasticitet tijekom vremena, što rezultira dugotrajnom uporabom .Krevet je opremljen uzglavljem koje poboljšava praktičnost i udobnost. Osim toga,ugrađena elektrina pumpa velike snage,omogućuje brzo i jednostavno napuhavanje i ispuhavanje u roku od 2 minute sa jednim dodirom gumba. Možete podesiti čvrstoću na bilo koju razinu želite. Brzo napuhavanje i ispuhavanje je idealno za putovanja i skladištenje. Krevet na napuhavanje je visok 42 cm,što omogućuje jednostavno namještanje i veliku sličnost sa tradicionalnim krevetom,što ga čini savršenim izborom za hostele, domove, pa čak i kampiranje.

Na zalihi

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Mastercard
Maestro
VisaOpis

Zahvaljujući Fiber Tech konstrukciji, materijal se sastoji od tisuću poliesterskih vlakana, visoke čvrstoće, koja poboljšavaju udobnost, stabilnost i potporu. Za razliku od tradicionalnih krveta na napuhavanje,poliesterska vlakna visoke čvrstoće ne gube elasticitet tijekom vremena, što rezultira dugotrajnom uporabom .Krevet je opremljen uzglavljem koje poboljšava praktičnost i udobnost.

Osim toga,ugrađena elektrina pumpa velike snage,omogućuje brzo i jednostavno napuhavanje i ispuhavanje u roku od 2 minute sa jednim dodirom gumba. Možete podesiti čvrstoću na bilo koju razinu želite. Brzo napuhavanje i ispuhavanje je idealno za putovanja i skladištenje.

Krevet na napuhavanje je visok 42 cm,što omogućuje jednostavno namještanje i veliku sličnost sa tradicionalnim krevetom,što ga čini savršenim izborom za hostele, domove, pa čak i kampiranje.

  • Boja: Crna
  • Materijal: PVC
  • Veličina: 99 x 191 x 42 cm (Š x D x V)
  • Ugrađena AC električna pumpa: 220-240 V
  • S ugrađenim jastukom
  • Povišeni madrac: 42 cm od poda
  • Brzo ispuhavanje u roku od samo dvije minute
  • Sa Fiber-Tech tehnologijom
  • Broj Intexovog artikla: 64122

Dodatne informacije

Težina 7.8 kg
Dostava

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Go to Top