Početna/Sport/Planinarenje i kampiranje/Oprema i pribor za kampiranje/Namještaj za kampiranje/Zračni madraci/Intex zračni krevet Comfort Plush High Rise Queen s ugrađenom crpkom

Intex zračni krevet Comfort Plush High Rise Queen s ugrađenom crpkom

966,00kn uključ. PDV

Nema na zalihi

Ova iznimno visoki Intexov zračni krevet Comfort Plush High Rise Queen 64418 s ugrađenom električnom crpkom znatno je snažniji, lakši i udobniji od uobičajenih zračnih kreveta te će pružiti iskustvo spavanja bez stresa. Zračni madrac sadrži inovativnu tehnologiju Dura-Beam koja upotrebljava tisuće iznimno snažnih poliesterskih vlakana koja se ne rastežu s vremenom, što rezultira izdržljivošću i dugotrajnom udobnošću. Luksuzni gornji sloj malih zračnih kanala prekriven baršunastim materijalom osigurava udobno spavanje. S ugrađenom električnom crpkom, zračni krevet sam se napuhuje i možete jednostavno podesiti tvrdoću madraca. Zahvaljujući rubovima ispunjenim zrakom oko dna, ovaj zračni madrac ostaje stabilan na svom mjestu. Gornji sloj madraca sastoji se od jedne vrste pliša, koji je vrlo mekan i ugodan na dodir. Osim toga, ovaj zračni madrac izuzetno je visok, idealan za starije osobe ili za osobe s problemima s leđima. Kako biste zaštitili svoj zračni krevet Queen Comfort Plush High Rise, preporučujemo da upotrebljavate plahtu s gumicom tako da gornji sloj ostane čist. Napomena: budući da se radi o proizvodu na napuhavanje, dimenzije su približne, a navedeno vrijeme napuhavanja je prosječno, ovisno o željenoj čvrstoći zračnog kreveta.

Nema na zalihi

Mastercard
Maestro
VisaOpis

Ova iznimno visoki Intexov zračni krevet Comfort Plush High Rise Queen 64418 s ugrađenom električnom crpkom znatno je snažniji, lakši i udobniji od uobičajenih zračnih kreveta te će pružiti iskustvo spavanja bez stresa.

Zračni madrac sadrži inovativnu tehnologiju Dura-Beam koja upotrebljava tisuće iznimno snažnih poliesterskih vlakana koja se ne rastežu s vremenom, što rezultira izdržljivošću i dugotrajnom udobnošću. Luksuzni gornji sloj malih zračnih kanala prekriven baršunastim materijalom osigurava udobno spavanje.

S ugrađenom električnom crpkom, zračni krevet sam se napuhuje i možete jednostavno podesiti tvrdoću madraca. Zahvaljujući rubovima ispunjenim zrakom oko dna, ovaj zračni madrac ostaje stabilan na svom mjestu. Gornji sloj madraca sastoji se od jedne vrste pliša, koji je vrlo mekan i ugodan na dodir. Osim toga, ovaj zračni madrac izuzetno je visok, idealan za starije osobe ili za osobe s problemima s leđima.

Kako biste zaštitili svoj zračni krevet Queen Comfort Plush High Rise, preporučujemo da upotrebljavate plahtu s gumicom tako da gornji sloj ostane čist. Napomena: budući da se radi o proizvodu na napuhavanje, dimenzije su približne, a navedeno vrijeme napuhavanja je prosječno, ovisno o željenoj čvrstoći zračnog kreveta.

 • Boja: Siva
 • Materijal: Izdržljiv i snažan vinil s baršunastim gornjim slojem
 • Dimenzije (napuhanog): 152 x 203 x 56 cm (Š x D x V)
 • Vrijeme napuhavanja: 4,5 minute
 • S ugrađenom električnom pumpom
 • Unutarnja konstrukcija Dura-Beam
 • Ugrađena električna crpka: (220 V ~)
 • Poseban ventil za brzo napuhavanje i pražnjenje
 • Kompaktno se sklapa radi lakše pohrane ili prenošenja
 • Uključuje torbu za nošenje
 • Broj Intexovog artikla: 64418

Dodatne informacije

Težina 21.24 kg
Dostava

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Go to Top