Intex zračni krevet Deluxe Single High 64707

290,00kn uključ. PDV

Na zalihi

Intexov zračni krevet Deluxe Single Highbed 64707 udoban je i izdržljiv te savršen za kampiranje ili za upotrebu kod kuće. Lako se nosi zahvaljujući maloj težini. Ovaj madrac na napuhavanje savršen je zračni krevet za one koji vole ponijeti sa sobom svu udobnost tradicionalnog madraca. Zračni madrac odlikuje se inovativnom tehnologijom Dura-Beam, koja upotrebljava tisuće poliesterskih vlakana visoke čvrstoće koja se ne rastežu s vremenom, što omogućuje izdržljivost i dugotrajnu udobnost. Fiber-Tech pomaže u širenju težine vašeg tijela preko madraca za opuštajući osjećaj lebdenja. Madrac na napuhavanje presvučen je mekim gornjim slojem radi maksimalne udobnosti. Napomena: Budući da se radi o proizvodu na napuhavanje, dimenzije su približne.

Na zalihi

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Mastercard
Maestro
VisaOpis

Intexov zračni krevet Deluxe Single Highbed 64707 udoban je i izdržljiv te savršen za kampiranje ili za upotrebu kod kuće. Lako se nosi zahvaljujući maloj težini.

Ovaj madrac na napuhavanje savršen je zračni krevet za one koji vole ponijeti sa sobom svu udobnost tradicionalnog madraca. Zračni madrac odlikuje se inovativnom tehnologijom Dura-Beam, koja upotrebljava tisuće poliesterskih vlakana visoke čvrstoće koja se ne rastežu s vremenom, što omogućuje izdržljivost i dugotrajnu udobnost. Fiber-Tech pomaže u širenju težine vašeg tijela preko madraca za opuštajući osjećaj lebdenja. Madrac na napuhavanje presvučen je mekim gornjim slojem radi maksimalne udobnosti.

Napomena: Budući da se radi o proizvodu na napuhavanje, dimenzije su približne.

  • Materijal: Vinil s mekim gornjim slojem
  • Dimenzije (napuhanog): 99 x 191 x 25 cm (Š x D x V)
  • Lako napuhavanje i ispuhivanje pomoću crpke (nije uključena)
  • Ventil 2-u-1 za napuhavanje i ispuhivanje
  • Tehnologije Dura-Beam i Fiber-Tech
  • Broj Intexovog artikla: 64707

Dodatne informacije

Težina 10.86 kg
Dostava

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Go to Top