Intex zračni krevet Deluxe Single High 64708

382,00kn uključ. PDV

Nema na zalihi

Intexov zračni krevet Deluxe Single Highbed 64708 udoban je i izdržljiv te savršen za kampiranje ili za upotrebu kod kuće. Ovaj madrac na napuhavanje savršen je zračni krevet za one koji vole ponijeti sa sobom svu udobnost tradicionalnog madraca. Zračni madrac odlikuje se inovativnom tehnologijom Dura-Beam, koja upotrebljava tisuće poliesterskih vlakana visoke čvrstoće koja se ne rastežu s vremenom, što omogućuje izdržljivost i dugotrajnu udobnost. Fiber-Tech pomaže u širenju težine vašeg tijela preko madraca za opuštajući osjećaj lebdenja. Madrac na napuhavanje presvučen je mekim gornjim slojem radi maksimalne udobnosti. Napomena: Budući da se radi o proizvodu na napuhavanje, dimenzije su približne.

Nema na zalihi

Mastercard
Maestro
VisaOpis

Intexov zračni krevet Deluxe Single Highbed 64708 udoban je i izdržljiv te savršen za kampiranje ili za upotrebu kod kuće.

Ovaj madrac na napuhavanje savršen je zračni krevet za one koji vole ponijeti sa sobom svu udobnost tradicionalnog madraca. Zračni madrac odlikuje se inovativnom tehnologijom Dura-Beam, koja upotrebljava tisuće poliesterskih vlakana visoke čvrstoće koja se ne rastežu s vremenom, što omogućuje izdržljivost i dugotrajnu udobnost. Fiber-Tech pomaže u širenju težine vašeg tijela preko madraca za opuštajući osjećaj lebdenja. Madrac na napuhavanje presvučen je mekim gornjim slojem radi maksimalne udobnosti.

Napomena: Budući da se radi o proizvodu na napuhavanje, dimenzije su približne.

  • Materijal: Vinil s mekim gornjim slojem
  • Dimenzije (napuhanog): 137 x 191 x 25 cm (Š x D x V)
  • Tehnologije Dura-Beam i Fiber-Tech
  • Ventil 2-u-1 za napuhavanje i ispuhivanje
  • Lako napuhavanje i ispuhivanje pomoću crpke (nije uključena)
  • Broj Intexovog artikla: 64708

Dodatne informacije

Težina 10.83 kg
Dostava

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Go to Top