Intex zračni krevet Deluxe Single High 64709

444,00kn uključ. PDV

Samo 1 komada na zalihi

Intexov zračni krevet Deluxe Single Highbed 64709 udoban je i izdržljiv te savršen za kampiranje ili za upotrebu kod kuće. Ovaj madrac na napuhavanje savršen je zračni krevet za one koji vole ponijeti sa sobom svu udobnost tradicionalnog madraca. Zračni madrac odlikuje se inovativnom tehnologijom Dura-Beam, koja upotrebljava tisuće poliesterskih vlakana visoke čvrstoće koja se ne rastežu s vremenom, što omogućuje izdržljivost i dugotrajnu udobnost. Fiber-Tech pomaže u širenju težine vašeg tijela preko madraca za opuštajući osjećaj lebdenja. Madrac na napuhavanje presvučen je mekim gornjim slojem radi maksimalne udobnosti. Napomena: Budući da se radi o proizvodu na napuhavanje, dimenzije su približne.

Samo 1 komada na zalihi

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Mastercard
Maestro
VisaOpis

Intexov zračni krevet Deluxe Single Highbed 64709 udoban je i izdržljiv te savršen za kampiranje ili za upotrebu kod kuće.

Ovaj madrac na napuhavanje savršen je zračni krevet za one koji vole ponijeti sa sobom svu udobnost tradicionalnog madraca. Zračni madrac odlikuje se inovativnom tehnologijom Dura-Beam, koja upotrebljava tisuće poliesterskih vlakana visoke čvrstoće koja se ne rastežu s vremenom, što omogućuje izdržljivost i dugotrajnu udobnost. Fiber-Tech pomaže u širenju težine vašeg tijela preko madraca za opuštajući osjećaj lebdenja. Madrac na napuhavanje presvučen je mekim gornjim slojem radi maksimalne udobnosti.

Napomena: Budući da se radi o proizvodu na napuhavanje, dimenzije su približne.

  • Materijal: Vinil s mekim gornjim slojem
  • Dimenzije (napuhanog): 152 x 203 x 25 cm (Š x D x V)
  • Prikladno za unutarnju ili vanjsku uporabu
  • Ventil 2-u-1 s dodatno širokim otvorima osigurava brzo napuhavanje i ispuhivanje
  • Tehnologije Dura-Beam i Fiber-Tech
  • Broj Intexovog artikla: 64709

Dodatne informacije

Težina 12.53 kg
Dostava

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Go to Top