Početna/Sport/Planinarenje i kampiranje/Oprema i pribor za kampiranje/Namještaj za kampiranje/Zračni madraci/Intex zračni krevet Ultra Plush Headboard s ugrađenom pumpom 64448

Intex zračni krevet Ultra Plush Headboard s ugrađenom pumpom 64448

1.227,00kn uključ. PDV

Nema na zalihi

Uživajte u ugodnom i udobnom spavanju noću uz Intexov zračni krevet Ultra Plush Headboard 64448. Funkcionalno ugrađeno uzglavlje pruža potporu leđima kad se odmarate ili gledate televiziju. Može se također upotrebljavati kao zaustavnik za jastuke kad spavate, koji sprječava vaše jastuke da padnu na pod. Revolucionarna tehnologija Dura-Beam upotrebljava tisuće jakih poliesterskih vlakana koja se ne rastežu tijekom vremena, što rezultira izdržljivošću i dugotrajnom udobnošću. Fiber-Tech pomaže u širenju težine vašeg tijela po cijelom madracu za onaj opuštajući osjećaj plutanja. Madrac na napuhavanje opremljen je ugrađenom električnom pumpom te je dodatno povišen radi povećane praktičnosti. Zračni madrac idealan je za putovanja i spavat ćete jednako udobno bilo gdje kao kod kuće. Također će biti odličan izbor za vaše goste jer možete lako postaviti dodatni ležaj u nekoliko minuta. Napomena: budući da je riječ o napuhanom proizvodu, dimenzije su približne.

Nema na zalihi

Mastercard
Maestro
VisaOpis

Uživajte u ugodnom i udobnom spavanju noću uz Intexov zračni krevet Ultra Plush Headboard 64448.

Funkcionalno ugrađeno uzglavlje pruža potporu leđima kad se odmarate ili gledate televiziju. Može se također upotrebljavati kao zaustavnik za jastuke kad spavate, koji sprječava vaše jastuke da padnu na pod. Revolucionarna tehnologija Dura-Beam upotrebljava tisuće jakih poliesterskih vlakana koja se ne rastežu tijekom vremena, što rezultira izdržljivošću i dugotrajnom udobnošću. Fiber-Tech pomaže u širenju težine vašeg tijela po cijelom madracu za onaj opuštajući osjećaj plutanja. Madrac na napuhavanje opremljen je ugrađenom električnom pumpom te je dodatno povišen radi povećane praktičnosti.

Zračni madrac idealan je za putovanja i spavat ćete jednako udobno bilo gdje kao kod kuće. Također će biti odličan izbor za vaše goste jer možete lako postaviti dodatni ležaj u nekoliko minuta. Napomena: budući da je riječ o napuhanom proizvodu, dimenzije su približne.

  • Materijal: Vinil
  • Dimenzije (napuhanog): 236 x 152 x 86 cm (D x Š x V)
  • Visina 46 cm bez uzglavlja
  • Vrijeme napuhavanja: 4 minute
  • S ugrađenom električnom pumpom
  • Tehnologija Fiber-Tech
  • Dura-Beam Deluxe
  • S uzglavljem
  • Broj Intexovog artikla: 64448

Dodatne informacije

Težina 12.22 kg
Dostava

Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Go to Top