Japanska vrba (SALIX HAKUORO)

Šifra proizvoda: fsi-3034

11,00 (82,88 kn) s PDV-om

❗❗❗Za ovaj proizvod ne postoji mogućnost dostave, može se jedino osobno preuzeti na našoj lokaciji.

Nema na zalihi

Sigurna kupovina | Mogućnost obročnog plaćanja
Mastercard
Maestro
Visa
Diners
Discover

Japanska vrba (Salix Hakuoro) je grmolika biljka koja se često koristi za uređenje vrta i okoliša. Njezina vitka i izdužena struktura, sa svilenkastim, srebrnasto-bijelim listovima, pruža eleganciju i atraktivnost svakom krajobrazu. Ova biljka potječe iz Japana, ali se sada uzgaja u mnogim dijelovima svijeta.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: fsi-3034 Kategorije: , ,

Opis

Sadnja Japanske vrbe je relativno jednostavna. Najbolje ju je posaditi u dobro drenirano tlo, na sunčanoj do polusjenoj poziciji. Sadnice se mogu posaditi u jesen ili proljeće, u rupu koja je dva do tri puta veća od korijenske kugle, a nakon sadnje potrebno je dobro zaliti biljku. Japanska vrba raste brzo i može narasti do tri metra. Ova biljka ne zahtijeva puno održavanja i dobro podnosi obrezivanje, što omogućuje da se oblikuje prema želji.

Svrha Japanske vrbe je višestruka. Ova biljka može se koristiti za stvaranje živice, jer se brzo grana i stvara gustom, gustu krošnju. Također, može se koristiti kao samostalna biljka, u grupama ili u kombinaciji s drugim biljkama u vrtu. Listovi ove biljke, s njihovim srebrnkastim tonom, stvaraju zanimljiv kontrast s drugim zelenim biljkama u vrtu, a njezina grmolika struktura može stvoriti senzacionalan vizualni efekt.

Ukratko, Japanska vrba je prekrasna biljka koja će dodati eleganciju i atraktivnost svakom vrtu. Brzog je rasta i jednostavna za održavanje, a može se koristiti u mnoge svrhe u vrtu. Iz tog razloga, Japanska vrba (Salix Hakuoro) sadnice su izvrsna opcija za svakoga tko traži biljku koja će se brzo prilagoditi svakom vrtu i pružiti prekrasan vizualni učinak.

Dodatne informacije

Dostava

❗❗❗Za ovaj proizvod ne postoji mogućnost dostave, može se jedino osobno preuzeti na našoj lokaciji.


Plastenici


Kolica, sjedala, radni jastuci za vrt


Agrotekstili


Alati za vrt


Komposteri

To top