Početna/Sport/Fitness i vježbanje/Fitness i bodybuilding oprema/Utezi, bučice i šipke/Jednoručni uteg od lijevanog željeza 2 kom 10 kg crni

Jednoručni uteg od lijevanog željeza 2 kom 10 kg crni

628,00kn uključ. PDV

Samo 1 komada na zalihi

Napravite teretanu u svom domu radi praktičnog vježbanja uz naš set bučica! Savršen i za teretanu i za kućnu upotrebu, sigurno će biti idealno pomagalo za jačanje vaših zglobova, ruku, ramena i leđa. Set jednoručnih utega napravljen je od lijevanog željeza s vinilnom oblogom radi izdržljivosti i lakog čišćenja. Ergonomski oblikovane ručke omogućuju maksimalno hvatanje, tako da set bučica leži čvrsto u vašim rukama. Uglate ploče sprječavaju da se bučice otkotrljaju, osiguravajući ugodno vježbanje. Uz to, naš set bučica štedi prostor i možete ga jednostavno nositi sa sobom zahvaljujući kompaktnom dizajnu.

Samo 1 komada na zalihi

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Mastercard
Maestro
VisaOpis

Napravite teretanu u svom domu radi praktičnog vježbanja uz naš set bučica! Savršen i za teretanu i za kućnu upotrebu, sigurno će biti idealno pomagalo za jačanje vaših zglobova, ruku, ramena i leđa.

Set jednoručnih utega napravljen je od lijevanog željeza s vinilnom oblogom radi izdržljivosti i lakog čišćenja. Ergonomski oblikovane ručke omogućuju maksimalno hvatanje, tako da set bučica leži čvrsto u vašim rukama. Uglate ploče sprječavaju da se bučice otkotrljaju, osiguravajući ugodno vježbanje. Uz to, naš set bučica štedi prostor i možete ga jednostavno nositi sa sobom zahvaljujući kompaktnom dizajnu.

  • Boja: Crna
  • Materijal: Lijevano željezo s vinilnom oblogom
  • Težina (svakog): 5 kg
  • Isporuka uključuje 2 jednoručna utega

Dodatne informacije

Težina 10 kg
Dostava

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Go to Top