Početna/Dom i vrt/Kuhinja/Sve za roštilj/Roštilji na drveni ugljen/Kamado keramička naprava za grill i dimljenje 81 cm

Kamado keramička naprava za grill i dimljenje 81 cm

3.070,00kn uključ. PDV

Nema na zalihi

Kamado keramički roštilj, pogodan za potpalu na drva ili ugljen , izvrstan je odabir za pripremu hrane,promjera je 33 cm.Ovaj Kamado roštilj može biti uporabljen za grilanja, pećenja, prženja, dimljenja, kuhanja ili podgrijavanja hrane. Ova keramički roštilj ima vrlo čvrst preklopni poklopac sa otvorom i ugrađenim termometrom. Zahvaljujući slojevitom odušku, možete kontrolirati protok zraka, kao i temperaturu s lakoćom. Dvije sklopive bočne police sudržavaju prostor za vaša roštiljska pomagala i kuhajući pribor da imate pri ruci. Kvalitetana glatka keramika i spoljnja obrada ne čini ga samo izdržljivim i estetski, već omogućuje jedinstven proces kuhanja koji dodaje okus hrani, čineći preparate mekim u isto vrijeme! Čelične noge od nehrđajućeg čelika dodaju dodatnu stabilnost roštilju. Idealan je za pripremu širokog spektra jela, kao što su hamburgeri, ribe i rebra, naš Kamado roštilj sigurno će vas i vaše prijatelje zabaviti svojim velikim mogućnostma!

Nema na zalihi

Mastercard
Maestro
VisaSKU: 93731 Brand: Kategorije: , , ,

Opis

Kamado keramički roštilj, pogodan za potpalu na drva ili ugljen , izvrstan je odabir za pripremu hrane,promjera je 33 cm.Ovaj Kamado roštilj može biti uporabljen za grilanja, pećenja, prženja, dimljenja, kuhanja ili podgrijavanja hrane.

Ova keramički roštilj ima vrlo čvrst preklopni poklopac sa otvorom i ugrađenim termometrom. Zahvaljujući slojevitom odušku, možete kontrolirati protok zraka, kao i temperaturu s lakoćom.

Dvije sklopive bočne police sudržavaju prostor za vaša roštiljska pomagala i kuhajući pribor da imate pri ruci. Kvalitetana glatka keramika i spoljnja obrada ne čini ga samo izdržljivim i estetski, već omogućuje jedinstven proces kuhanja koji dodaje okus hrani, čineći preparate mekim u isto vrijeme! Čelične noge od nehrđajućeg čelika dodaju dodatnu stabilnost roštilju.

Idealan je za pripremu širokog spektra jela, kao što su hamburgeri, ribe i rebra, naš Kamado roštilj sigurno će vas i vaše prijatelje zabaviti

svojim velikim mogućnostma!

  • Boja: Crna
  • Materijal: Keramičko kućište sa glaziranom površinom
  • Ukupna visina: 81 cm
  • Vanjski promjer: 38 cm
  • Promjer ploče roštilja od nehrđajućeg čelika : 33 cm
  • Sa 2 sklopive drvene bočne police
  • Ugrađeni termometar sa temperaturom u rasponu od 0 ° C do 400 ° C
  • Opružne zglobne šarke
  • Odušak od nehrđajućeg čelika

Dodatne informacije

Težina 29.44 kg
Dostava

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Go to Top