Koza K10

Šifra proizvoda: 015-28374

955,49 (7.199,14 kn) s PDV-om

Na Vašoj adresi kroz 5 do 7 radnih dana

Zatražite dodatne informacije
Sigurna kupovina | Mogućnost obročnog plaćanja
Mastercard
Maestro
Visa
Diners
Discover

Samostojeća peć KOZA K10 idealna je za manje i srednje kuće, spoj modernog i tradicionalnog dizajna. Elegancijom dizajna s ukrasnim lijevanim elementima peć na kruta goriva KOZA K10 ugrijat će Vaš dom ali će mu pritom dodati i ekskluzivnu notu ljepote što će Vaš interijer obogatiti i učiniti još ljepšim i toplijim u zimskim danima. Peć je izrađena od čvrstog lijevanog željeza što dokazuje izdržljivost i pouzdanost. Dostava peći na području RH je besplatna.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 015-28374 Kategorije: , ,

Opis

Koza K10 je tradicionalna samostojeća peć na drva, elegancijom dizajna sa ukrasnim lijevanim elementima uljepšati će svaki prostor. Prednje staklo jamči sjajan pogled na vatru i privući će pažnju svakog korisnika. Idealna je za manje prostore.  Peć Koza K10 je savršena kombinacija peći i štednjaka. Koza K10 može se koristiti samo za grijanje no u mogućnosti ste koristiti njezin gornji poklopac za kuhanje ili pečenje Vama omiljena jela.

Maksimalna iskoristivost energije

Samostojeća peć Koza K10 ima maksimalnu uporabu topline i besprijekoran rad zahvaljujući tijelu peći koje je napravljeno od kvalitetnog lijevanog željeza klase 200, s minimalnom debljinom stjenke 8 mm. Sadrži deflektor koji produžuje ispušni put plinova. Povećana učinkovitost uloška kroz ručnu kontrolu propuha dimnjaka pomoću ugrađene zaklopke. Podešavanje protoka zraka vrši se kroz rešetku otvora za pepeo. Mogućnost instalacije dimovodnog izlaza na leđima ili gornjoj strani peći.

Sigurnost na najvišoj razini

Vrata peći su izrađena od sivog lijeva s ugrađenom prozirnom staklo-keramikom otpornom na temperature do 660°C. Također, ima sustav sprječavanja taloženja čađe na staklu gdje se zrak usmjerava kroz dovod koji “mete” staklo, praveći zavjesu staklu te ga štiti od prljavština, takav sustav odzračivanja omogućuje da se staklo ne dimi.

Jednostavna i praktična upotreba

Unutrašnjost ložišta peći Koza K10 sadrži ukrasnu ogradu koja omogućuje postavljanje drva dalje od stakla te pomaže u održavanju čistoće i olakšava korištenje ložišta tako što sprječava ispadanje drva. Uklonjiva rešetka i spremnik pepela omogućuju lakše čišćenje i održavanje, a ručka koja uvijek zadržava hladnoću sprječava rizik od opeklina. Podešavanje protoka zraka vrši se kroz rešetku otvora za pepeo. Komora za izgaranje obložena je vermikulitom, čemu postiže vrlo visoku snagu i učinkovitost, a emisija oksida doseže niske parametre koji zadovoljavaju zahtjeve europskih standarda.Peć KOZA K10 kvalitetne je izrade, a što jamči i 5 godina jamstva.

Tehničke karakteristike:

Model KOZA/K10
Nazivna snaga (kW): 10
Maksimalna snaga grijanja (kW): 6-13
Odvod dima (fi u mm): 130
Toplinska učinkovitost (%): 75
Emisija CO (na 13% O2): ≤ 0,19%
Temperatura dimnih plinova (°C): 334
Težina (kg): 109
Max duljina cjepanica (cm): 35
Materijal: lijevano željezo klasa: 200
Preporučena vrsta goriva: ugljen lignit, drvo
Index energetske učinkovitosti EEI 98,88

Dodatne informacije

Težina 109 kg
Vrijeme isporuke

5 do 7

Nazivna snaga (kW)

10

Maksimalna snaga grijanja (kW)

6-13

Odvod dima (fi u mm)

130

Toplinska učinkovitost (%)

75

Emisija CO (na 13% O2)

≤ 0,19%

Temperatura dimnih plinova (°C)

334

Max duljina cjepanica

35 cm

Materijal

lijevano željezo klasa: 200

Preporučena vrsta goriva

drvo, ugljen lignit

Index energetske učinkovitosti EEI

98,88

To top