Sniženje završava za:
Ova akcija završava za:

Lovor višnja (Prunus laurocerasus Etna)

Šifra proizvoda: fsi-2981

4,20 s PDV-om 3,57 s PDV-om

Najniža cijena u prethodnih 30 dana: 3,57

Na Vašoj adresi kroz 1 do 2 radnih dana

PROLJEĆE NA GLEDAJOVO: Osim akcijskih cijena, kupovinom većih količina sadnica ostvarujete pravo na dodatnih 5% ili 10% popusta. 

Napomena:
Fotografije sadnica su informativne i predstavljaju prosječan primjerak sadnice. Visina i izgled same sadnice mogu varirati (ovisno o godišnjem dobu i razvijenosti sadnice).

Nema na zalihi

Sigurna kupovina | Mogućnost obročnog plaćanja
Mastercard
Maestro
Visa
Diners
Discover

Lovor višnja (Prunus laurocerasus Etna)je idealna biljka za živu ogradu.

Opis

Lovor višnja (Prunus laurocerasus Etna)je idealna biljka za živu ogradu. Može se rezati dva puta godišnje kako bi se produljilo razdoblje u kojem možete uživati ​​u toplom narančastom lišću, koje je u dobrom kontrastu s duboko zelenim starijim lišćem.

U proljeće se pojavljuju klasovi mirisnih, kremasto-bijelih cvjetova, au jesen se kod ove zimzelene biljke pojavljuju sjajne crne bobice. Prunus laurocerasus Etna će narasti do 2,5 metara ako se ne orezuje, ali se vrlo lako održava na 1 – 2,5 m, što ga čini fantastičnim za manje vrtove gdje bi neke druge zimzelene vrste postale preglomazne.

Ovaj zimzeleni lovor idealna je biljka za zaštitu jer ima vrlo gust rast (odličan izbor kada se gustoća posebno uzima u obzir) i savršen je za sve vrste nezgodnih situacija kao što su sjena, obalna mjesta i sjeverni položaji. Orezana, ova biljka čini prekrasnu živicu i sjajnu grmoliku barijeru, bilo da je potrebna za formalno ili neformalno okruženje, ovo je biljka za živicu koja nudi zanimljivost i boju tijekom cijele godine.

Dodatne informacije

Vrijeme isporuke

1 do 2

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

To top