Početna/Sport/Fitness i vježbanje/Fitness i bodybuilding sprave/Sobni bicikli/Magnetski bicikl za vježbanje s mjerenjem pulsa crno plavi

Magnetski bicikl za vježbanje s mjerenjem pulsa crno plavi

1.457,00kn uključ. PDV

Na zalihi

Ovaj sklopivi magnetski bicikl za vježbanje, pogodan podjednako za stanbenu i komercijalnu uporabu, sadrži sustav otpora s 8 razina otpora. X-bike će nesumnjivo učiniti vaše vježbanje raznolikim i izazovnim. Magnetski otporni sustav i precizno balansirani zamašnjak su bez trenja za glatki, tihi rad bez potrebe za održavanjem.Možete kontrolirati svoju izvedbu pomoću računala, koji sadrži informacije s obzirom na brzinu, vrijeme, udaljenost, kalorije i puls . S podesivim sjedalom po visini, ovaj fitness bicikl ima maksimalno opterećenje od 100 kg. Protuklizne pedale sprave s podesivim trakama pružaju udobnost i sigurnost. Zahvaljujući svom sklapajućem dizajnu, uspravni bicikl lako se skladišti i transportira. Naš magnetski trenažer sigurno će vam donijeti odlično zdravlje i sreću.

Na zalihi

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Mastercard
Maestro
VisaOpis

Ovaj sklopivi magnetski bicikl za vježbanje, pogodan podjednako za stanbenu i komercijalnu uporabu, sadrži sustav otpora s 8 razina otpora. X-bike će nesumnjivo učiniti vaše vježbanje raznolikim i izazovnim.

Magnetski otporni sustav i precizno balansirani zamašnjak su bez trenja za glatki, tihi rad bez potrebe za održavanjem.Možete kontrolirati svoju izvedbu pomoću računala, koji sadrži informacije s obzirom na brzinu, vrijeme, udaljenost, kalorije i puls .

S podesivim sjedalom po visini, ovaj fitness bicikl ima maksimalno opterećenje od 100 kg. Protuklizne pedale sprave s podesivim trakama pružaju udobnost i sigurnost. Zahvaljujući svom sklapajućem dizajnu, uspravni bicikl lako se skladišti i transportira.

Naš magnetski trenažer sigurno će vam donijeti odlično zdravlje i sreću.

  • Magnetski sustav otpora s 8 razina otpora
  • Rotacijska masa: 6 kg
  • Podesiva visina sjedala: 73-86 cm
  • Sa mjerenjem pulsa
  • Funkcije računala: Skeniranje, vrijeme, brzina, daljina, kalorije, puls
  • Veličina: 78 x 41 x 113 cm (D x Š x V)
  • Lako se sklopi, te je bicikl jednostavan za pohranu
  • Maksimalna težina korisnika: 100 kg
  • Boje: Plava (plastični pokrov), crna (čelični okvir i upravljač)

Dodatne informacije

Težina 16.55 kg
Dostava

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Go to Top