Malina (Rubus idaeus polka) sadnice – dvogodišnje

Šifra proizvoda:

3,30 (24,86 kn) s PDV-om

Na Vašoj adresi za 1-2 radna dana

Mogućnost dodatnog popusta Količina Popust
Broj sadnica u narudžbi za ostvarivanje popusta: 5 + 12.5%
Sigurna kupovina | Mogućnost obročnog plaćanja
Mastercard
Maestro
Visa
Diners
Discover

Malina (Rubus idaeus polka) sadnice

Malina je grmolika biljka koja pripada porodici Rosaceae, a odlikuje se svojim ukusnim i sočnim plodovima koji se konzumiraju svježi ili u različitim proizvodima kao što su džemovi, sokovi i slastice.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: N/A Kategorije: , ,

Opis

Sadnica maline visoke su oko 60 centimetara. Korijenje maline razvija se plitko, što znači da je potrebna dobra drenaža i vlaga kako bi se osigurao rast i razvoj biljke. Stabljika maline može biti uspravna ili ležeća, ovisno o sorti, a može narasti do visine od 1-2 metra. Listovi su obično zeleni i sjajni, a mogu biti glatki ili nazubljeni.

Cvjetovi maline su bijeli, a nalaze se na vrhovima stabljika. Plodovi maline su sitni, okrugli i imaju crvenu boju. Maline obično sazrijevaju u ljetnim mjesecima, a berba se obavlja kada plodovi postanu crveni i mekani.

Sadnja malina obično se provodi u jesen ili rano proljeće, kada se korijenje može dobro ukorijeniti prije dolaska toplijeg vremena. Tlo za sadnju bi trebalo biti bogato hranjivim tvarima. Važno je održavati redovito zalijevanje i gnojidbu kako bi se osigurao zdrav rast i razvoj biljaka.

Uz pravilnu njegu, maline mogu biti izvrsna investicija za ljude koji žele uzgajati vlastitu hranu ili proizvoditi voće za prodaju.

Dodatne informacije

Dostava

Na Vašoj adresi za 1-2 radna dana

Vrsta spremnika

Goli korijen, U tegli


Plastenici


Kolica, sjedala, radni jastuci za vrt


Agrotekstili


Alati za vrt


Komposteri

To top