Početna/Dom i vrt/Vrt, terasa i okućnica/Vrtlarstvo/Staklenici/Mini staklenik s 3 razine 69 x 49 x 125 cm

Mini staklenik s 3 razine 69 x 49 x 125 cm

935,00kn uključ. PDV

Na zalihi

Produžite sezonu uzgoja pomoću ovog mini staklenika. Ovaj mini rasadnik s 3 razine dizajniran je tako da stvori najbolje okruženje za zdrav rast vaših biljaka, istovremeno pružajući zaštitu od loših vremenskih uvjeta, poput kiše, vjetra, snijega itd. Izrađen je s izdržljivim čeličnim cijevima otpornima na hrđu za povećanu stabilnost. Vanjski pokrov napravljen je od polietilena kako bi se zadržala toplina i zaštitile osjetljive biljke od lošeg vremena i insekata. Dizajniran s vratima na namatanje s patentnim zatvaračima, osigurava lak pristup i prozračivanje za najbolju moguću cirkulaciju zraka. Staklenik je opremljen trima policama, tako da možete spremiti biljke lončanice, pladnjeve sa sadnicama, kao i ostale vrtlarske potrepštine uredno i organizirano. Staklenik se jednostavno postavlja ili rastavlja bez posebnog alata i lako se pomiče i sprema tijekom promjene sezone.

Na zalihi

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Mastercard
Maestro
Visa
Diners
DiscoverSKU: 98023 Brand: Kategorije: , , ,

Opis

Produžite sezonu uzgoja pomoću ovog mini staklenika. Ovaj mini rasadnik s 3 razine dizajniran je tako da stvori najbolje okruženje za zdrav rast vaših biljaka, istovremeno pružajući zaštitu od loših vremenskih uvjeta, poput kiše, vjetra, snijega itd.

Izrađen je s izdržljivim čeličnim cijevima otpornima na hrđu za povećanu stabilnost. Vanjski pokrov napravljen je od polietilena kako bi se zadržala toplina i zaštitile osjetljive biljke od lošeg vremena i insekata. Dizajniran s vratima na namatanje s patentnim zatvaračima, osigurava lak pristup i prozračivanje za najbolju moguću cirkulaciju zraka. Staklenik je opremljen trima policama, tako da možete spremiti biljke lončanice, pladnjeve sa sadnicama, kao i ostale vrtlarske potrepštine uredno i organizirano.

Staklenik se jednostavno postavlja ili rastavlja bez posebnog alata i lako se pomiče i sprema tijekom promjene sezone.

  • Boja: Zelena
  • Materijal: Cjevasti čelik obložen prahom + 100 % polietilen
  • Prozirni pokrov otporan na kidanje
  • Dimenzije: 69 x 49 x 125 cm (Š x D x V)
  • Broj polica: 3
  • Uključuje vrata na namatanje s patentnim zatvaračem

Dodatne informacije

Težina 4 kg
Dostava

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Go to Top