Multi Fitness Uređaj

4.590,00kn uključ. PDV

Na zalihi

Ova kućna teretana omogućuje vam vježbanje cijelog tijela kod kuće, a zaista je dobar izbor za ljude koji vole vježbati. Poboljšat će tjelesnu kondiciju, tonirati mišiće i zajedno s kalorijskom kontroliranom prehranom pomoći vam da izgubite težinu. Ovaj višestruki uređaj pogodan je za osobni trening studio, kućnu teretanu ili komercijalnu teretanu. Naslonjač bi ojačao vaše mišiće leđa. Zahvaljujući postolju za noge i butterfly stanici mogli bi se vježbati ramena i ruke, dok će postolje za noge trenirati bedra i noge. Zahvaljujući uključenim 8 pločica i 1 gornjoj ploči, dozvoljeno je da prilagodite opterećenje vježbe kako biste zadovoljili svoje specifične potrebe. Ovaj široki raspon kombinacija vježbi vam pruža učinkovito, cjelovito vježbanje tijela. Ova svestrana kućna teretana dobro je izrađena od vrhunskog čelika, a izdržljivi podstavljeni jastuk će vam pružiti veliku udobnost za vježbanje.

Na zalihi

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Mastercard
Maestro
VisaOpis

Ova kućna teretana omogućuje vam vježbanje cijelog tijela kod kuće, a zaista je dobar izbor za ljude koji vole vježbati. Poboljšat će tjelesnu kondiciju, tonirati mišiće i zajedno s kalorijskom kontroliranom prehranom pomoći vam da izgubite težinu. Ovaj višestruki uređaj pogodan je za osobni trening studio, kućnu teretanu ili komercijalnu teretanu.

Naslonjač bi ojačao vaše mišiće leđa. Zahvaljujući postolju za noge i butterfly stanici mogli bi se vježbati ramena i ruke, dok će postolje za noge trenirati bedra i noge. Zahvaljujući uključenim 8 pločica i 1 gornjoj ploči, dozvoljeno je da prilagodite opterećenje vježbe kako biste zadovoljili svoje specifične potrebe. Ovaj široki raspon kombinacija vježbi vam pruža učinkovito, cjelovito vježbanje tijela.

Ova svestrana kućna teretana dobro je izrađena od vrhunskog čelika, a izdržljivi podstavljeni jastuk će vam pružiti veliku udobnost za vježbanje.

  • Materijal: Čelik
  • Veličina montaže: 150 x 99 x 204 cm
  • Veličina naslona: 65 x 24 x 4 cm
  • Veličina sjedala: 31 x 30 x 4 cm
  • Visina sjedala: 54 cm
  • Maksimalna težina korisnika: 100 kg
  • 8 Utega i 1 gornja ploča su uključene: 4,54 kg svaka (ukupno 41 kg)
  • Tkanina: Poliuretan: 100%

Dodatne informacije

Težina 90.15 kg
Dostava

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Go to Top