Nebo Naglavna svjetiljka, 400 lm, 500 mAh, IP67 – NB7003

Šifra proizvoda: 3946-26386

11,90

Sigurna kupovina | Mogućnost obročnog plaćanja
Mastercard
Maestro
Visa
Diners
Discover

NB7003

Zatražite dodatne informacije
SKU: 3946-26386 Kategorije: , ,

Opis

NEBO MYCRO 400 RC/HL je revolucionarna ručna i glavna lampa marke Nebo sa modelom NB7003. Ova lampa se može pohvaliti sa nizom inovativnih karakteristika koje je čine jednom od najboljih na tržištu.

Prva karakteristika je da je ova lampa punjiva, što omogućava brzo i jednostavno punjenje pomoću USB kabla. Ovo je izuzetno korisno jer omogućava ponovno punjenje lampe bez potrebe za kupovinom i zamjenom baterija.

Druga karakteristika je SPC (Smart Power Control), što znači da ova lampa ima inteligentni kontroler napajanja koji optimizira potrošnju energije kako bi se produžio vijek trajanja baterije.

Ova lampa je također vodootporna i otporna na udarce s IP67 ocjenom. To znači da se može koristiti u različitim vremenskim uvjetima i da je izdržljiva na udarce, što je idealno za avanturiste i osobe koje rade u ekstremnim uvjetima.

Još jedna značajka ove lampe je niski prikaz razine baterije, koji upozorava korisnika kada se baterija isprazni i kada je potrebno ponovno puniti.

Ova lampa ima i odvojivu kopču za pričvršćivanje na kapu, što omogućava korisniku da koristi lampu kao glavnu lampu ili kao ručnu lampu prema potrebi. Kut nagiba svjetlosnog snopa je također podesiv.

Uz sve ove inovativne karakteristike, ova lampa ima i nekoliko različitih načina osvjetljenja. Postoje tri različite razine svjetline: turbo (400 lumena), visoka (150 lumena) i srednja (50 lumena), te dvije dodatne opcije svjetla u boji: zeleno svjetlo (10 lumena) i crveno svjetlo (10 lumena). Turbo način rada nudi impresivnih 400 lumena i može osvijetliti do 60 metara u 30-sekundnim intervalima, dok visoka razina svjetline omogućava do 1 sat svjetlosti na 50 metara, a srednja razina svjetline pruža do 2 sata svjetlosti na 18 metara.

Ova lampa dolazi sa 500 mAh baterijom i dimenzijama (bez trake): 4,7 x 3,2 x 3 cm, što je savršena veličina za nošenje u džepu ili torbici.

Sve u svemu, NEBO MYCRO 400 RC/HL je vrhunska lampa koja nudi širok raspon funkcija koje će zadovoljiti potrebe različitih korisnika

Jamstvo: 12 mjeseci

To top