Početna/Dom i vrt/Kuhinja/Sve za roštilj/Električni roštilji/Okrugli roštilj električni roštilj stand Roštilj s Vrt

Okrugli roštilj električni roštilj stand Roštilj s Vrt

475,00kn uključ. PDV

Samo 1 komada na zalihi

Ova kvalitetni okrugli električni roštilj učinit će vaš otvoreni za kuhanje iskustve peći! To će stvoriti drugu kuhinju u svom dvorištu! Klasični električni stoji roštilj, izrađen je od crnog praha oblaganog metala, ima čvrstu kvalitetnu gradnju. Radi na struju, ne morate se brinuti o smrdljivog dima.Grill ploča ima promjer od 39,5 cm, osiguravajući relativno veliki prostor za smještaj hrane. Grill ima elegantan i funkcionalan dizajn. On dolazi s ugrađenim mjeračem temperature. Izrađen je od izdržljivog nehrđajućeg čelika, električno grijanje i cijev je izdržljiv za dugoročno trajanje. Rebraste izvedba roštilja omogućuju da ulje ili mast odvode od hrane, tako da se lako može poslužiti za zdravijim obrok. I grill ploča je udaljena i lako se čisti. Osim toga, tu ispod imate trokutaste police koje su zgodne za spremanje pribora za roštilj ili postavljane neke umake, itd Naš vanjski električni roštilj će kuhati radosno iskustvo za vas!

Samo 1 komada na zalihi

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Mastercard
Maestro
VisaSKU: 93365 Brand: Kategorije: , , ,

Opis

Ova kvalitetni okrugli električni roštilj učinit će vaš otvoreni za kuhanje iskustve peći! To će stvoriti drugu kuhinju u svom dvorištu!

Klasični električni stoji roštilj, izrađen je od crnog praha oblaganog metala, ima čvrstu kvalitetnu gradnju. Radi na struju, ne morate se brinuti o smrdljivog dima.Grill ploča ima promjer od 39,5 cm, osiguravajući relativno veliki prostor za smještaj hrane.

Grill ima elegantan i funkcionalan dizajn. On dolazi s ugrađenim mjeračem temperature. Izrađen je od izdržljivog nehrđajućeg čelika, električno grijanje i cijev je izdržljiv za dugoročno trajanje. Rebraste izvedba roštilja omogućuju da ulje ili mast odvode od hrane, tako da se lako može poslužiti za zdravijim obrok. I grill ploča je udaljena i lako se čisti. Osim toga, tu ispod imate trokutaste police koje su zgodne za spremanje pribora za roštilj ili postavljane neke umake, itd

Naš vanjski električni roštilj će kuhati radosno iskustvo za vas!

 • Boja: crna i srebrna
 • Trajni prah-obložene metalni okvir i inox električne grijane cijevi
 • Ukupna površina: 50 x 48 x 73 cm (L x W x H)
 • Promjer Roštiljne ploče: 39,5 cm
 • Način rada: Električno grijanje
 • Ulazni parametar: AC220-240 V, 50 Hz
 • Napajanje: 2200 W
 • Kabal za napajanje: 1 M
 • Neto težina: 3,09 kg
 • S upravljačkom ručicom i izgrađen-in kontroler temperature
 • S trokutastom policom za dodatni prostor za pohranu

Dodatne informacije

Težina 3.7 kg
Dostava

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Go to Top