Početna/Dom i vrt/Dječja soba/Namještaj za dječju sobu/Dječji kreveti/Okvir za dječji krevet od masivne borovine bijeli 80 x 160 cm

Okvir za dječji krevet od masivne borovine bijeli 80 x 160 cm

1.304,00kn uključ. PDV

Na zalihi

Stvorite savršeno skrovište u spavaćoj sobi vaše djece uz naš fantastični okvir za krevet! Krevet je pametno dizajniran s okvirom u stilu kućice na stablu, na koji možete objesiti zavjese za krevet kako biste stvorili privatnost za svoje dijete. Može se upotrebljavati i kao kutak za čitanje ili igraonica za vaše dijete. Napravljen od masivne borovine, ovaj okvir za krevet izuzetno je čvrst i izdržljiv. Snažne podnice nude potrebnu potporu i vrlo su udobne. Ovaj okvir za krevet prikladan je za madrac dimenzija 80 x 160 cm. Napominjemo da isporuka uključuje samo okvir za krevet; madrac i zavjese nisu uključeni. Ovaj krevet lako se sastavlja. Možete pogledati odgovarajuće madrace u našoj trgovini.

Na zalihi

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Mastercard
Maestro
VisaOpis

Stvorite savršeno skrovište u spavaćoj sobi vaše djece uz naš fantastični okvir za krevet!

Krevet je pametno dizajniran s okvirom u stilu kućice na stablu, na koji možete objesiti zavjese za krevet kako biste stvorili privatnost za svoje dijete. Može se upotrebljavati i kao kutak za čitanje ili igraonica za vaše dijete. Napravljen od masivne borovine, ovaj okvir za krevet izuzetno je čvrst i izdržljiv. Snažne podnice nude potrebnu potporu i vrlo su udobne. Ovaj okvir za krevet prikladan je za madrac dimenzija 80 x 160 cm.

Napominjemo da isporuka uključuje samo okvir za krevet; madrac i zavjese nisu uključeni. Ovaj krevet lako se sastavlja. Možete pogledati odgovarajuće madrace u našoj trgovini.

  • Boja: Bijela
  • Materijal: Okvir od masivne borovine + podnica od iverice
  • Ukupne dimenzije: 166 x 88 x 131,5 cm (D x Š x V)
  • Prikladna veličina madraca: 80 x 160 cm (Š x D) (madrac nije uključen)
  • UPOZORENJE. Nije pogodno za djecu u dobi ispod 4 godine.

Dodatne informacije

Težina 17.04 kg
Dostava

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Go to Top