Početna/Sport/Fitness i vježbanje/Fitness i bodybuilding oprema/Utezi, bučice i šipke/Olimpijska šipka za utege 3 x 220 cm čelična srebrna

Olimpijska šipka za utege 3 x 220 cm čelična srebrna

1.073,00kn uključ. PDV

Nema na zalihi

Ova ergonomski dizajnirana olimpijska šipka za dvoručni uteg omogućit će vam da lakše i sigurnije izvodite velik raspon vježbi kod kuće ili u teretani, kad se upotrebljava s pločama za utege. Šipka za utege napravljena je od snažnog čelika radi izdržljivosti i dugog vijeka trajanja. Ima promjer 3 cm i duljinu 220 cm te može izdržati težinu od 200 kg. Uz to, ručka s iskrižanom teksturom pruža udobnu površinu otpornu na klizanje, tako da možete ostati usredotočeni na vježbanje ruku. Nabavite šipku za svoju zbirku opreme za vježbanje!

Nema na zalihi

Mastercard
Maestro
VisaOpis

Ova ergonomski dizajnirana olimpijska šipka za dvoručni uteg omogućit će vam da lakše i sigurnije izvodite velik raspon vježbi kod kuće ili u teretani, kad se upotrebljava s pločama za utege.

Šipka za utege napravljena je od snažnog čelika radi izdržljivosti i dugog vijeka trajanja. Ima promjer 3 cm i duljinu 220 cm te može izdržati težinu od 200 kg. Uz to, ručka s iskrižanom teksturom pruža udobnu površinu otpornu na klizanje, tako da možete ostati usredotočeni na vježbanje ruku. Nabavite šipku za svoju zbirku opreme za vježbanje!

  • Boja: Srebrna
  • Materijal: Čvrsti čelik s kromiranom oblogom
  • Dimenzije: 3 x 220 cm (Promjer x D)
  • Ukupna težina: 18,2 kg
  • Maksimalna nosivost: 200 kg
  • S krajevima s navojem

Dodatne informacije

Težina 21.25 kg
Dostava

BESPLATNA DOSTAVA: Na Vašoj adresi za 7-8 radnih dana

Go to Top