Početna/Dom i vrt/Kuhinja/Sve za vino/Ormarić za vino crni 70 x 22,5 x 70,5 cm MDF

Ormarić za vino crni 70 x 22,5 x 70,5 cm MDF

749,00kn uključ. PDV

Na zalihi

Ovaj visokokvalitetni stalak za vino smeđe-crne boje idealno će se uklopiti u vaše životno okruženje, a možete ga staviti u dnevni boravak, blagovaonicu ili hodnik. Ovaj otvoreni ormarić za vino vam pruža dovoljno prostora za pohranu vinskih boca. Četiri police imaju kapacitet za 24 boce vina. Gornja površina može se upotrebljavati kao prostor za pohranu čaša, otvarača i drugih predmeta. Ovaj jednostavni, ali elegantni organizator za vinske boce nesumnjivo je neophodan svim ljubiteljima vina.

Na zalihi

SKU: 87081 Brand: Kategorije: , ,

Opis

Ovaj visokokvalitetni stalak za vino smeđe-crne boje idealno će se uklopiti u vaše životno okruženje, a možete ga staviti u dnevni boravak, blagovaonicu ili hodnik.

Ovaj otvoreni ormarić za vino vam pruža dovoljno prostora za pohranu vinskih boca. Četiri police imaju kapacitet za 24 boce vina. Gornja površina može se upotrebljavati kao prostor za pohranu čaša, otvarača i drugih predmeta.

Ovaj jednostavni, ali elegantni organizator za vinske boce nesumnjivo je neophodan svim ljubiteljima vina.

  • Boja: Smeđa i crna
  • Materijal: MDF
  • Ukupna veličina: 70 x 22,5 x 70,5 cm (D x Š x V)
  • UPOZORENJE: Kako bi se spriječilo prevrtanje, ovaj proizvod mora se upotrebljavati s uključenim priborom za montiranje na zid
  • Više detalja o sprječavanju prevrtanja vašeg namještaja možete pronaći ovdje
    https://www.vidaxl.hr/media/wysiwyg/documents/prevent_tipping_over/HR.pdf

Dodatne informacije

Težina 7.2 kg
Go to Top