Početna/Dom i vrt/Kuhinja/Sve za vino/Ormarić za vino od masivne hrastovine 56 x 32 x 110 cm

Ormarić za vino od masivne hrastovine 56 x 32 x 110 cm

1.261,00kn uključ. PDV

Na zalihi

Ovaj lijepo dizajnirani ormarić za vino savršen je za ljubitelje vina. Bit će idealno rješenje za čuvanje vaših boca dobro organiziranima. Ovaj ormarić za vino napravljen je od masivnog hrastovog drva i MDF-a s furnirom od hrastovine, zbog čega je uistinu izdržljiv i privlačan ukras u vašem domu. Ovaj barski ormarić sadrži 7 polica, a na svaku od njih može se postaviti 5 boca. Zbog toga ovaj stalak za vino može smjestiti do 35 boca. Zbog elegantne završne obrade, ovaj držač boca poboljšat će svaki interijer.

Na zalihi

SKU: 81363 Brand: Kategorije: , ,

Opis

Ovaj lijepo dizajnirani ormarić za vino savršen je za ljubitelje vina. Bit će idealno rješenje za čuvanje vaših boca dobro organiziranima.

Ovaj ormarić za vino napravljen je od masivnog hrastovog drva i MDF-a s furnirom od hrastovine, zbog čega je uistinu izdržljiv i privlačan ukras u vašem domu. Ovaj barski ormarić sadrži 7 polica, a na svaku od njih može se postaviti 5 boca. Zbog toga ovaj stalak za vino može smjestiti do 35 boca. Zbog elegantne završne obrade, ovaj držač boca poboljšat će svaki interijer.

  • Materijal: Masivna hrastovina s prirodnom završnom obradom i MDF s hrastovim furnirom
  • Dimenzije: 56 x 32 x 110 cm (Š x D x V)
  • Sa 7 polica
  • Može smjestiti do 35 boca

Dodatne informacije

Težina 14.6 kg
Go to Top